Μ(μπίζνες) Κ(καλά) Ο(οργανωμένες)

132

Λέσβος! Από Μ.Κ.Ο με αγάπη-Οι «πρόσφυγες» που «πνίγονται»!

Είναι κοινό μυστικό, ότι η βιομηχανία που έχει στηθεί γύρω από το περιβόητο «μεταναστευτικό», αποφέρει τεράστια κέρδη.

Είναι επίσης κοινό μυστικό, ότι πλέον το ζήτημα δεν είναι μόνο οικονομικό, αλλά υπάρχει και θέμα εθνικό και κοινωνικό. Οι ψυχροί αριθμοί δείχνουν ότι στη χώρα μας πραγματοποιείτε ήδη βίαιη αντικατάσταση πληθυσμού, μέσω του εποικισμού από κάθε λογής άγνωστο-η, που έρχεται στα νησιά μας ή στη ξηρά, με αεροπλάνα και βαπόρια (όπως λέει ένα παλιό τραγούδι).

Στη κεντρική φωτογραφία βλέπετε το πώς στήνεται η προσπάθεια επηρεασμού της κοινής γνώμης, με την «παραγωγή» μιας σκηνής ψεύτικου πνιγμού. Στο παρελθόν έχει κυκλοφορήσει και video ytube με ανάλογη σκηνοθεσία. Φυσικά πλέον δύσκολα κρύβεται η μεγάλη απάτη της δήθεν «προσφυγιάς». Ελάχιστοι αυτοί που το πιστεύουν πια και οι περισσότεροι που στηρίζουν αυτή την κατάσταση, έχουν άμεση ή έμμεση οικονομική εκμετάλλευση από το θέμα αυτό. Οι δε πολιτικές δυνάμεις που βάζουν πλάτη σε αυτό το ψέμα είναι μέτοχοι ή συμμέτοχοι διαφόρων ΜΚΟ κλπ.

Το θέμα δεν εξαντλείται φυσικά με ένα ή πολλά άρθρα. Χρέος είναι να το επαναφέρουμε συνεχώς, ώστε να διατηρείται στο προσκήνιο και η εικόνα της απάτης και όχι μόνο το ψέμα που σερβίρουν.

Υ.Γ. Χθες και σήμερα μόνο είχαμε στη Λέσβο ένα μαχαίρωμα Έλληνα από 4 αλλογενής και μια ρίψη από ταράτσα ενός αλλογενή από όμοιους του σε τσακωμό…. Φυσικά αυτά είναι τα φανερά μόνο και είναι πλέον η καθημερινότητα του νησιού δυστυχώς….

ΧΒΜ