Η Κόρινθος κέρδισε πόντους θετικής δημοσιότητας, με την συνέντευξη του Βασίλη Νανόπουλου στο in.gr

Ο Βασίλης Νανόπουλος, Δήμαρχος Κορινθίων, κέρδισε την φιλοξενία του κορυφαίου site in.gr χάρις στα όσα είπε, απαντώντας στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Χρήστου Ράπτη.

Μίλησε για την προσπάθεια της δημοτικής αρχής για να κρατηθεί όρθια η κοινωνία στην δύσκολη περίοδο της ανάπτυξης του COVID -19 και για τις δυνατότητες που έχει η Κόρινθος να ανταποκριθεί στην απαίτηση ασφαλούς παραμονής των επισκεπτών που περιμένουν. Αναφέρθηκε στον Τουρισμό και την Τοπική Επιχειρηματικότητα, τα σχέδια του Δήμου για την τόνωσή τους, όπως και για τα σημαντικότερα έργα που έχει ήδη προγραμματίσει παρά τις δυσκολίες της εποχής. Δεν δίστασε να αναδείξει το ζήτημα των μικρών εισπρακτικών δυνατοτήτων των δήμων και την ανάγκη «απ’ ευθείας πρόσβασης σε χρηματοδοτικά εργαλεία, επενδυτικά σχήματα και στο ίδιο το ΕΣΠΑ». Ζήτησε την ενίσχυση του αναπτυξιακού ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και καυτηρίασε την πολυνομία και την γραφειοκρατία που λειτουργούν ανασταλτικά ως προς αυτή. Τέλος, κατέδειξε την ευαισθησία του στα θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος τονίζοντας όμως ότι “…έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας”.

Δικαιολογημένα λοιπόν κέρδισε τον έπαινο του δημοσιογράφου που πήρε την συνέντευξη και ο οποίος στον πρόλογό του έγραψε, μεταξύ άλλων: «Ο Βασίλης Νανόπουλος ξέρει τι θέλει να κάνει στην Κόρινθο. Έχει αναγνωρίσει τα τρωτά σημεία του δήμου που χρειάζονται ενδυνάμωση και θέτει στόχους προς υλοποίηση. Ξέρει τι θέλει και δεν ωραιοποιεί καταστάσεις, παραδεχόμενος πως απαιτείται να χτιστεί μια ισχυρή τουριστική ταυτότητα της περιοχής που σήμερα δεν υφίσταται».

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στον σύνδεσμο: https://www.in.gr/2020/06/03/plus/interviews/dimarxos-korinthou-na-ayksithoun-oi-poroi-pros-tous-dimous-opos-ayksanontai-kai-oi-armodiotites/?fbclid=IwAR0vRCeCkPFYGpGvlWsCvzzDypQcebXuV9_ucdmkv5oDJnAUZjojqGU73d8

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Φορτώνουν το δήμο με δάνειο 3.000.000+

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Χάθηκαν 5 ολόκληροι μήνες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών πορεύεται (και θα…

% μέρες πρίν

Συνάντηση 6 χορωδιών στο Άργος

Όταν πριν από τρία χρόνια ο Σύλλογος «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» και η Μικτή Χορωδία…

% μέρες πρίν

Καλές εντυπώσεις από τον Ημιμαραθώνιο Επιδαύριο δρόμο

Ο αναβαθμισμένος ιστορικός Επιδαύριος δρόμος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 ολοκληρώθηκε με επιτυχία…

% μέρες πρίν

Αναγέννηση Πύργου: Έφερε 3 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα

Με επτά μετάλλια, (τρία χρυσά, δύο ασημένια και δύο χάλκινα) επέστρεψε η αποστολή της “Αναγέννησης…

% μέρες πρίν

ΠΥΡΓΟΣ: Συνεχίζονται τα χρήσιμα έργα και σχεδιάζεται το μέλλον

Με έργα προϋπολογισμού περίπου 2.000.000 ευρώ (οι συμβάσεις των οποίων υπεγράφησαν την Τρίτη 14η Μαΐου…

% μέρες πρίν

Συμφωνούμε … διαφωνώντας

γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Τα όσα συμβαίνουν στη γειτονιά μας τις τελευταίες ημέρες είναι αναμφισβήτητα…

% μέρες πρίν