ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ ή αλλιώς ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΑΣ

1020
Χάρης Μιχαλακόπουλος

Χάρης Μιχαλακόπουλος— Το ψέμα έχει ταχύτητα, αλλά η αλήθεια έχει αντοχή.

 ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

Στην Ολομέλεια της Ε.Ε. κατατέθηκε σχετική τροπολογία του ψηφίσματος που τονίζει τις προϋποθέσεις και τις προτεραιότητες, που έχει ορίσει το Συμβούλιο τον Μάρτιο του 2020 για την ενταξιακή πορεία της Αλβανίας. Μεταξύ αυτών είναι:

-ο σεβασμός των εθνικών μειονοτήτων,

-η προστασία των περιουσιακών δικαιωμάτων,

-ο εκλογικός νόμος

-η πληθυσμιακή απογραφή,

-θέματα που σχετίζονται άμεσα με την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία,

-θέματα καταπολέμησης της διαφθοράς

-θέματα καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος,

-θέματα της ελεύθερης έκφρασης στα ΜΜΕ

 -θέματα ασύλου.

Επίσης παράλληλα ήταν και η έναρξη διαπραγματεύσεων με το κρατίδιο των Σκοπίων, με παρόμοιες προϋποθέσεις.

Η συγκεκριμένη τροπολογία τελικώς υπερψηφίστηκε με 388 έναντι 280 ψήφων.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Κεφαλογιάννης από τον Σεπτέμβριο του 2019 τελεί χρέη προέδρου της Επιτροπής προετοιμασίας ένταξης της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

TO ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ….

Από ότι καταλάβατε όλοι πιστεύω, οι Ευρωβουλευτές που έχουμε στείλει στην Ε.Ε για να εκπροσωπούν τα Ελληνικά συμφέροντα έχουν το κόμμα πάνω από όλα και το Εθνικό συμφέρον το γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι!!…

Η κομματίλα χτύπησε μεδούλι που λέει ο σοφός λαός….

Μιλάμε για την Διεθνώς αναγνωρισμένη Ελληνική μειονότητα της Ηπείρου και πως μπορεί να προστατευθούν κάποια δικαιώματά της, διάμεσο Ε.Ε, μιλάμε για τα ΣΚΟΠΙΑ που διεκδικούν την Ιστορία μας και όχι μόνο και υπάρχουν μερικοί Έλληνες ευρωβουλευτές που στηρίζουν την ένταξή τους!!!… Άλλοι δε από αυτούς, το παίζουν «εξυπνάκηδες» και «απουσιάζουν» νίπτοντας τας χείρας σαν Πόντιοι Πιλάτοι. Όλοι αυτοί πληρώνονται δεκάδες χιλιάδες ευρώ το μήνα για να παίρνουν θέση στα ζητήματα και αυτοί προτιμούν την ώρα της ψηφοφορίας, να παίρνουν θέση στις τουαλέτες του Ευρωκοινοβουλίου.

Την άρνηση ένταξης 2 φιλό-Τουρκων και ανθε-Ελληνικών Κρατών (Αλβανία και Σκόποια) και τα τα όποια δικαιώματα των συνεχώς δοκιμαζόμενων Ελλήνων που φυλούν «Θερμοπύλες» στη σκλαβωμένη Β. Ήπειρο τα σεβάστηκαν ξένοι ευρωβουλευτές και ελάχιστοι Έλληνες Ευρωβουλευτές.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΦΡΑΓΚΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ

Η εν λόγω έκθεση καταψηφίστηκε μόνο από τον επικεφαλής της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. Γιάννη Λαγό, τον Εμμανουήλ Φράγκο και τους 2 ευρωβουλευτές του ΚΚΕ.

Αυτή είναι η ψυχρή αποτύπωση της αλήθειας με αριθμούς. Η αλήθεια είναι αλήθεια. Οι αριθμοί μένουν. Αυτό που έμεινε από αυτή τη συνεδρίαση της Ε.Ε ήταν άλλη μια Εθνική ξεφτίλα. Έλληνες να ψηφίζουν υπέρ της Αλβανίας και των Σκοπίων και ουσιαστικά υπέρ του καθεστώτος Ράμα.

Ένα καθεστώς που  συνεχίζει να καταπιέζει-να κλέβει και να δολοφονεί τους Βόρειο-Ηπειρώτες μας (Κατσίφας, Γκούμας κλπ)…. Αυτό  ακριβώς κάνατε με την αποχή σας ή την ψήφος Ελληνόφωνοι κυρίες και κύριοι

Σύγχρονοι Εφιάλτες: Μεταξύ του δίπολου ΕΛΛΑΔΑ ή ΚΟΜΜΑ εσείς επιλέξατε το ΚΟΜΜΑ….

Γράψατε και εσείς το όνομά σας στη μεγάλη λίστα της μεταπολιτευτικής προδοτικής συμμορίας, που έχει απεμπολήσει δεκάδες Εθνικά δικαιώματα και έχει συρρικνώσει τη Πατρίδα.

Νομίζω ότι τώρα καταλάβατε και το τίτλο, που στην αρχή ίσως σας φάνηκε υπερβολικός ή άσχετος με το θέμα. Μπήκε όμως επίτηδες για να προκαλέσει και επίσης να σας πω ότι το μόνο πραγματικό δίλλημα είναι:  ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ….

(Και μη χειρότερα με εσάς που μπλέξαμε)…