Το Αίμα των Προγόνων μας

213

Γράφει ο Γιώργος Μαραγκός….

Ο κάθε ένας από εμάς έχει κληρονομιά το αίμα των ηρώων προγόνων μας, του Λεωνίδα, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Κολοκοτρώνη…

Η χώρα ξεπουλιέται κάθε μέρα, κι εμείς γελάμε αμέριμνοι, και αναρωτιόμαστε πότε θα έρθει ο “από μηχανής Θεός”… .Βλέπετε, πάντα όταν ο Έλληνας δεν κοίταζε μπροστά, κοίταζε ψηλά….
Κάποιοι άλλοι περιμένουν ντόπιους και αλλοδαπούς λυτρωτές, και ελευθερωτές, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ , ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ…… ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.
Ο κάθε ένας από εμάς έχει κληρονομιά το αίμα των ηρώων προγόνων μας, του Λεωνίδα, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Κολοκοτρώνη… Ο κάθε ένας από εμάς έχει τη δύναμη να σωθεί και να σώσει!!!
Η καπηλεία και ο εξευτελισμός των ιερών και οσίων του έθνους μας αποσκοπεί στο μηδενισμό, την εθνική και φυσική μας εξόντωση.
Καθημερινά είμαστε μάρτυρες του μηδενισμού της ιστορίας μας, του ένδοξου παρελθόντος και των ηρωικών προγόνων μας, από μεγάλη μάζα του λαού μας που από καιρό διέγραψε τα ιδανικά της ελληνικής μας φυλής, η οποία ήταν η ζωογόνος δύναμη της δημιουργίας και της πολιτικής μας κατεύθυνσης.
Ο Τουρκικός επεκτατισμός, για άλλη μια φορά, δείχνει το απεχθές του πρόσωπο εκτοξεύοντας απειλές κατά του έθνους των Ελλήνων, ΣΕ ΛΙΓΟ, ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ……
Οι δυτικοί με τη συμπεριφορά τους απέναντι στην Ελλάδα και την Κύπρο, ολοκληρώνουν αυτό που επεδίωκαν και έπρατταν από αιώνες να διαλύσουν τον Ελληνικό πολιτισμό, να σβήσουν οτιδήποτε θυμίζει πως χωρίς τον Ελληνισμό δεν θα υπήρχε Ευρώπη και αυτό που αποκαλείται δυτικός πολιτισμός.
Θέλουν να εξευτελίσουν και να υποδουλώσουν τον Ελληνισμό και γιατί κατατρύχονται από συμπλέγματα απέναντι στα επιτεύγματά του Ελληνισμού και επειδή ξέρουν πως αν οι Έλληνες «ανθήσουν» μπορούν ξανά να μεγαλουργήσουν. Και αν οι Έλληνες μεγαλουργήσουν θα είναι ανεξέλεγκτοι και δεν θα επιτρέψουν τα παιγνίδια στην πλάτη των λαών και ειδικά των φτωχών χωρών της Ε.Ε.
Ο λαός είναι σχεδόν απαθής, γιατί απλώς αντιδρά θεωρητικά και λεκτικά, χωρίς να μετατρέπει την αντίδραση του σε πράξη…… Αυτό επιτρέπει στους πολιτικάντηδες που διαφεντεύουν τη μοίρα της πατρίδας μας να συνεχίζουν να κρύβουν τις εγκληματικές, διαχρονικά ευθύνες για το εθνικό κατάντημα του Ελληνισμού.
Η ανεπάρκεια και η πολιτική ανεντιμότητα των πολιτικών μεταδίδεται στο λαό. Ο Ελληνισμός στην ουσία περνά την πιο κρίσιμη περίοδο του στη νεώτερη ιστορία, η οικονομική εξαθλίωση δεν επηρεάζει μόνο το βιοτικό επίπεδο και την καθημερινότητα μας, αλλά οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια, καθώς λαός που είναι οικονομικά γονατισμένος, δεν μπορεί να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά του δικαιώματα, ούτε και να αγωνιστεί για απελευθέρωση των αλύτρωτων πατρίδων.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Τσαβούσογλου ανέφερε πως η ελληνική κυβέρνηση του «ομολόγησε» πως δεν προχωράει σε συνδιαχείριση των κοιτασμάτων και παράδοση εθνικής κυριαρχίας σε Αιγαίο και Κρήτη, επειδή φοβάται τις αντιδράσεις των Ελλήνων πολιτών.