Λαμπρόπουλος: «Με διακατέχει αίσθημα ντροπής….»

118
Βαγγέλης Λαμπρόπουλος: "Ντρέπομαι που συμμετείχα..."

Με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου να συνεχίζει να σιωπά και το σημαντικότερο, να συνεχίζει (παρά την ρητή διάταξη της σχετικής υπουργικής απόφασης) να μην δίνει στη δημοσιότητα τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 23 Ιουνίου 2020, το θέμα της αποπομπής των δημοσιογράφων και των εικονοληπτών από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν λέει να κοπάσει.

Με ανακοίνωσή του προς τα ΜΜΕ, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, (μέλος του συνδυασμού του Παν. Αναγνωσταρά, αναφέρεται στο περιστατικό και αποκαλύπτει ότι υπήρξε σφοδρότατη αντιπαράθεσή του με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Σταύρο Αυγουστόπουλο. Καταγγέλλει ότι το βασικό θέμα συζήτησης υπερψηφίσθηκε από την πλειοψηφία «χωρίς η νεότερη και βελτιωμένη μελέτη για το πάρκο Κολοκοτρώνη να παρουσιαστεί καν από τον προϊστάμενο των τεχνικών υπηρεσιών κ. Κυριαζή». Διατυπώνει υπαινιγμό κατά των δημοσιογράφων που απομακρύνθηκαν, λέγοντας «Κάποια πλάνα πρόλαβαν να τραβήξουν οι δημοσιογράφοι τα οποία ουδέποτε δημοσιεύτηκαν, άγνωστο γιατί» και καταλήγει «Καταθέτω αυτά, μαζί με το αίσθημα ντροπής που με διακατέχει που συμμετείχα σε αυτό το συμβούλιο».

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επίμαχη συνεδρίαση δεν παρέστησαν οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του Τάσου Σαλεσιώτη, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.