Κοκαΐνη: Αυξήθηκε η κατανάλωση κατά 800 gr την ημέρα, ”στην Ελλάδα του Τσιόδρα και του Χαρδαλιά”

225
Κάποιοι τους ξέφυγαν...

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Έκλεισαν τους Έλληνες σε κατ’ οίκον περιορισμό «για να μας σώσουν από τις επιπτώσεις του COVID -19», όπως είπαν. Δεν μας είπαν όμως, «ποιες είναι οι επιπτώσεις αυτές»; Περιορίσθηκαν σε ένα καθημερινό εμπόριο θανάτου και φόβου, με ντελάληδες τα συστημικά ΜΜΕ και περιφερόμενους μικροπωλητές, τους καλοπληρωμένους δημοσιογράφους.

Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Δεν μας είπαν για το ψυχορράγημα της οικονομίας μας. Ούτε και τώρα μας το λένε!

Δεν μας είπαν για τα δεκάδες δισεκατομμύρια που φορτώνουν τον δανεισμό και την επέκταση των χρόνων σκλαβιάς των παιδιών μας. Ούτε και τώρα μας το λένε!

Δεν μας είπαν για τους 6.000 λαθρομετανάστες που μπήκαν με σφραγισμένα σύνορα, το πρώτο 5μηνο του 2020 (στην περίοδο του εγκλεισμού). Ούτε τώρα μας το λένε!

Δεν μας είπαν για τα ναρκωτικά, η χρήση των οποίων αυξήθηκε δραματικά. Ούτε για την εκτόξευση της αμφεταμίνης και της μεθαμφεταμίνης. Ούτε και τώρα μας το λένε!

Δεν μας είπαν για τις αυτοκτονίες που είχαμε και που, τώρα, με το άνοιγμα της κατάστασης, αυξάνονται εντυπωσιακά. Ούτε και τώρα μας το λένε!

Στην περίοδο του κατ’ οίκον περιορισμού, η κατανάλωση της Κοκαΐνης αυξήθηκε κατά 800gr την ημέρα. Οι χρήση της Αμφεταμίνης επταπλασιάσθηκε.  Της Μεθαμφεταμίνης, αυξήθηκε κατά 40% περίπου. Όσο για τα αγχολυτικά, αυξήθηκε η πόση της λοραζεπάμης κατά 70%.

Δεν μας είπαν πως θα συμβούν αυτά. Ούτε έβαλαν τους συστημικούς καθηγητάδες να κάνουν μαθηματικά διαγράμματα που να δείχνουν, με προβολή στο άμεσο μέλλον (έστω μιας τριετίας) τι θα πάθουν οι Έλληνες γιαγιάδες και παππούδες, τι θα πάθουν οι γονείς των παιδιών που έκαναν κρατούμενους κατ’ οίκον, ούτε τι θα υποστούν οι νέοι, που δέχτηκαν εμβολιασμό φόβου … έλλειψης πίστης στο μέλλον… εξάρτησης από τον πατερούλη κυβερνητικό παράγοντα… δουλοφροσύνη προς κάθε τραμπόυκο που τους κουνάει το δάχτυλο λέγοντας «σας ξέρουμε ποιοι είστε… θα σας βρούμε». Τρεις μήνες χρειάσθηκε μόνον, η “επιτυχημένη διαχείριση του Μητσοτάκη» για να κάνει ένα μεγάλο τμήμα του λαού επιρρεπή στην κατάθλιψη και στα ναρκωτικά. Στην Υπακοή και στην παραίτηση.

Κάποιοι από εμάς, δεν δεχτήκαμε να φάμε αμάσητα την πρακτική του καλού και του κακού μπάτσου, που μας τάιζαν κάθε απόγευμα στις 6μμ -με ζωντανή μετάδοση- και αντισταθήκαμε.

Δεν υπάρχει αντίσταση δίχως κόστος! Όμως, τα πρώτα σκιρτήματα του ανυπότακτου λαού, που φάνηκαν μόλις το σύστημα εμφάνισε τις πρώτες του ρωγμές, είναι η Ελπίδα για το Μέλλον.

Να είναι σίγουροι οι κύριοι αυτοί, τα καλοπληρωμένα δουλικά τους και οι επικυρίαρχοι αφέντες τους, πως το Μέλλον δεν τους ανήκει.

Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΑΣ!