Επιτροπή «ΤΙΜΗ ΣΤΟ ’21», είναι η απάντηση στον εθνικό κατήφορο της επιτροπής Αγγελοπούλου

443

Πήρε σάρκα και οστά η Επιτροπή «ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21» που γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη να εκφραστεί μια καθαρή εθνική φωνή που θα αποδώσει τα πραγματικά προτάγματα της Παλιγγενεσίας και θα σεβαστεί τους αγώνες του Έθνους για Ελευθερία, Ανεξαρτησία και Δημοκρατία.

Η παρωδία και τα ατοπήματα μιας άχρωμης, άοσμης και συνειδησιακά ευνουχισμένης επιτροπής -Ελλάδα 2021- οδήγησαν καταξιωμένα στελέχη της κοινωνίας, με καθαρό πατριωτικό, δημοκρατικό και κοινωνικό πρόσημο να σχηματίσουν ένα νέο φορέα που θα προσπαθήσει μέσα από πρωτοβουλίες να αναδείξει με σεβασμό τα διαχρονικά μηνύματα της Επανάστασης του 1821 και να την συνδέσει με το σήμερα και το αύριο του Ελληνισμού.

 Πρωτεργάτισσα στην πρωτοβουλία η τέως Πρύτανης του ΠΑΜΑΚ κα. Μαρία Δελιβάνη – Νεγρεπόντη και συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες όπως ο  τέως πρύτανης του Πάντειου Κοντογιώργης Γιώργος, ομ. καθ. Πολιτικών Επιστημών,ο Πλαπούτας Κώστας, Πρόεδρος Ομίλου Απογόνων Αγωνιστών του 1821, ο  Καραμπελιάς Γιώργος, Συγγραφέας – Εκδότης, πολιτικός αναλυτής,ο Κασιμάτης Γιώργος, ομ. καθ. Συνταγματικού Δικαίου στο ΕΚΠΑ,  η Γεωργαντά Ζωή, Οικονομολόγος-Στατιστικολόγος, πρ. μέλος ΔΣ ΕΛΣΤΑΤ, ο Βασιλειάδης Νικόλαος, επίκ. καθ. Ιστορίας στο ΠΑΜΑΚ, η Μάνου Αφροδίτη, συνθέτης-ερμηνευτἠς και ο Κομνηνός Λάκης, Ηθοποιός.

Στην επιτροπή συμμετέχει και ο Διευθυντής του OTAVOICE.GR, κ. Μπέλτσος Αθανάσιος.

 Ακολουθεί το κείμενο με τα πρώτα ονόματα που σύστησαν την επιτροπή και αναμένεται να πλαισιωθούν με πολλά ακόμη σημαντικά πρόσωπα αλλά και χιλιάδες ανώνυμους πολίτες ΕΔΩ