Τρέχα, τρέχα κουνελάκι….. ίσως καταφέρεις να σωθείς

101

Γράφει η Θέκλα Μεταξά

Ερευνήτρια αστρολόγος…

Στις 22 Μαΐου είχαμε νέα Σελήνη, που καθώς φαίνεται, ήταν πολύ αποκαλυπτική. Είναι αλήθεια πως αυτή τη χρονιά, υπάρχει ένας καταιγισμός αποκαλύψεων, για γεγονότα που αγγίζουν τα όρια της φαντασίας, και που δυστυχώς, είναι όλα αληθινά.

Στις 22 Μαΐου λοιπόν, την ώρα που η Σελήνη έμπαινε στην 1η μοίρα του αστερισμού των Διδύμων, και πλησίαζε τον Ήλιο, ανέτειλε το ζώδιο του Ζυγού, Μεσουρανούσε το ζώδιο του Καρκίνου, και ο Ερμής σε συζυγία  με την ανάδρομη Αφροδίτη, βρίσκονταν στην 20η μοίρα των Διδύμων.

Ταυτόχρονα, στη θέση που βρισκόταν η Σελήνη και ο Ήλιος, υπήρχε μια πληθώρα αστέρων του αστερισμού του Περσέα, του Ηριδανού, αλλά και του αστερισμού των Πλειάδων. Πολλά μυστικά κρύβουν όλοι αυτοί οι αστερισμοί.

Κοντά στον Ερμή και στην Αφροδίτη, βρέθηκε ένα αστέρι του γιγάντιου αστερισμού του Ωρίωνα, του κυνηγού, του συντρόφου αλλά και ανταγωνιστή της Θεάς Αρτέμιδος, και γύρω τριγύρω, υπήρχαν δυο από τα πιο λαμπερά αστέρια του αστερισμού του Λαγού, ο ARNES και ο NIHAL. Στο Μεσουράνημα βρισκόταν το αστέρι WASAT, στο δεξιό χέρι του θνητού Κάστορα των Διοσκούρων, που όπως λένε, συμβολίζει χημικά, δηλητήρια, αέρια, βία και καταστροφές. Στην ακμή του οίκου της εξουσίας.

Τι όμορφη ιστορία!!!! Μια εξουσία που δηλητηριάζει, ένας γενναίος που με τη βοήθεια των Θεών εξουδετερώνει το «κακό», ένας κυνηγός που κυνηγάει ένα λαγό, ο οποίος προστατεύεται από τη Θεά Αρτέμιδα, προστάτιδα όλων των μικρών και μεγάλων ζώων. Τρέχα, τρέχα κουνελάκι….. ίσως καταφέρεις να σωθείς…….

Για τον αστερισμό του λαγού δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Και είναι πολύ σημαντικός. Όταν κοιτάξουμε την Πανσέληνο, με λίγη φαντασία, μπορούμε να δούμε ότι σχηματίζεται η φιγούρα ενός λαγού με μεγάλα αυτιά. Σελήνη, ο πιο γόνιμος πλανήτης. Συνδέεται με τα υγρά του σώματος, κυρίως το αίμα. Σεληνιακή Θεότης η Άρτεμις, Ηλιακός Θεός ο αδελφός της Απόλλων. Θεά του κυνηγιού αλλά και της γονιμότητας η Άρτεμις, αν και ανέραστη η ίδια. Γόνιμο ζώο ο λαγός, το κουνέλι, τα αγαπημένα ζωάκια της Αρτέμιδος. Πλημμυρίζει από γονιμότητα το ωροσκόπιο. Λαγός, Σελήνη, Άρτεμις, και αίμα…. πολύ αίμα….

Κατά την Εβραϊκή θεολογική παράδοση, ο λαγός συμβολίζει «τον αμαρτωλό άνθρωπο που μαζεύει ξύλα το Σάββατο». Το Σάββατο απαγορευόταν κάθε είδος εργασίας. Αμαρτωλός ο άνθρωπος, αμαρτωλός και ο λαγός -κουνέλι που έτρωγαν άλλοι λαοί. Απαγορευμένος προς βρώσιν ο λαγός όπως και ο χοίρος για τους Εβραίους.

«Λαγόμορφος», «αλγο-λαγνεία» (άλγος+λάγνος), λαγνεία, μαζοχισμός, πόνος, σεξουαλική ικανοποίηση που προέρχεται από τον πόνο, κατά την Ελληνική παράδοση.  Οι λαγοί και τα κουνέλια είναι σύμβολα γονιμότητας,  καταδιώκονται όμως και αναγκάζονται να τρέχουν, να αλλάζουν στέκια, και έτσι σπέρνουν παιδιά σε πολλά μέρη. Στην Κίνα, ο Σεληνιακός Λαγός, κρατάει ένα γουδί και ένα γουδοχέρι, όπου αλέθει το ελιξίριο της αθανασίας. ΕΛΙΞΙΡΙΟ. ΑΘΑΝΑΣΙΑ. ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ. Τρέχα, τρέχα κουνελάκι…… θα σε σκοτώσουν, τους είσαι απαραίτητο για ΕΛΙΞΙΡΙΟ……

Τόσα προσόντα έχει ο Λαγός και το Κουνέλι. Το επιβεβαιώνουν οι πρόγονοί μας, Πτολεμαίος, Ερατοσθένης, Αριστοτέλης και πολλοί άλλοι. Πώς να μην είναι περιζήτητα; Ιδίως σήμερα, που οι ανάγκες είναι μεγάλες. Ιδίως σήμερα που ο κόσμος είναι ανάστατος. Ιδίως σήμερα που η λαγνεία, το αίμα και το ελιξίριο πορεύονται πλάι- πλάι. Τρέχα…… τρέχα κουνελάκι, τρέχα γιατί σε θέλουν πολλοί…… ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΩΣΕΙΣ;;;;;;