Πρωτοπόρος και δυναμικός ο Νανόπουλος. Προχωρά διαδημοτικές συνεργασίες

93

Κίνηση  που θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη στους δημότες των δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου, είναι σίγουρα η δέσμευση για διαδημοτική συνεργασία των Δημάρχων Βασίλη Νανόπουλου και Γιώργου Γκιώνη αντίστοιχα. Δείτε τι αναφέρει το Δ.Τ. του Δήμου Κορινθίων για τα σημεία σύγκλισης και συνεργασίας μεταξύ τους.

«Κλείδωσε» σε 4 σημεία η διαδημοτική συνεργασία Κορίνθου – Λουτρακίου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ

Σε άριστο κλίμα και με την από κοινού δέσμευση για αγαστή και αποτελεσματική διαδημοτική συνεργασία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τη μια το μεσημέρι της Πέμπτης η συνάντηση των Δημάρχων Κορινθίων κ.Βασίλη Νανόπουλου και Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ.Γιώργου Γκιώνη στο δημοτικό κατάστημα της Κορίνθου.

Στην συνάντηση η οποία ήταν ευρεία και παρευρέθηκαν επίσης οι Γενικοί Γραμματείςτων δυο δήμων κ.κ. Νεκτάριος Σπηλιόπουλος και Ιωάννης Μαυροειδής, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Κορινθίων, κ. Δημήτρης Μπίτζιος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Περιβάλλοντος, κ. Σωτήρης Πέρραςτου δήμου Λουτρακίου Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων και ο  Προϊστάμενος της Δ/νσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Κορινθίων, κος Γιάννης Τσολάκης συζητήθηκε και συμφωνήθηκε η διαδημοτική συνεργασία σε 4 βασικού άξονες. 

 Στην διαχείριση απορριμμάτων & στη γενικότερη συνεργασία σε περιβαλλοντικά θέματα

Στην υποβολή κοινής πρότασης Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (Ο.Χ.Ε.), ως εργαλείο ολοκληρωμένης χωρικής ανάπτυξης

Στην συντήρηση, λειτουργίαςκαι αναβάθμισής της εγκατάστασης της κοινής Μονάδας Επεξεργασίας Λυμάτων (Βιολογικός Καθαρισμός)

Σε λοιπά θέματα πάσης φύσεως που έχουν να κάνουν με την γειτνίαση των 2 Δήμων

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

«Η συνεργασία είναι εκείνη που φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Το γνωρίζουμε καλά και το κάνουμε πράξη με τον κ.Γκιώνη.Τα ζητήματα που μας απασχολούν είναι κοινά, ενώνουμε δυνάμεις σήμερα και πορευόμαστε με στόχο την ωφέλεια των δημοτών μας» σημείωσε με το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος».