ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

121

Γράφει η Θέκλα Μεταξά ερευνήτρια αστρολόγος….

Σε λίγες εβδομάδες μπαίνουμε στον Ιούνιο, το μήνα των εκλείψεων. Και θα εκλείψουν πολλά πράγματα εκτός από το φως του Ήλιου και της Σελήνης. Στις 5 Ιουνίου θα υπάρχει μια έκλειψη Σελήνης. Στις 21 κοντά στο Θερινό Ηλιοστάσιο, θα έχουμε μια Ηλιακή έκλειψη και στις 5 Ιουλίου άλλη μια Σεληνιακή έκλειψη, κι έτσι συμπληρώνεται το σκηνικό.

Είχα γράψει πριν λίγες μέρες, για τη σχέση που έχει η έκλειψη της 21ης Ιουνίου με το έτος 2002 και το 2001. Σύμφωνα με τους κύκλους Saros και Μέτωνα, η έκλειψη αυτή θα έχει ομοιότητες με τη 10η Ιουνίου του 2002 και την 21η Ιουνίου του 2001. Τα γεγονότα που σημάδεψαν αυτές τις 2 χρονιές, ήταν αφ’ ενός η είσοδος μας στην Ευρωζώνη και η καθιέρωση του Ευρώ, και αφ’ εταίρου, η επίθεση στους δίδυμους πύργους και η έναρξη μιας αντί-τρομοκρατικής μανίας που οδήγησε σε άδικους πολέμους με φοβερές αγριότητες. Στη μια περίπτωση έχουμε την αρχή μιας φθίνουσας οικονομικής πορείας της χώρας μας, με αύξηση στα εισοδήματα μιας ελίτ που πάντα ξέρει να επωφελείται, και στην άλλη περίπτωση, έχουμε την εγκαθίδρυση ενός καθεστώτος φόβου, μίσους, και εκδίκησης.

Στις 21 Ιουνίου του 2020, στη 1.00 τη νύχτα, ο Ήλιος μπαίνει στην 1η μοίρα του Καρκίνου, και σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού. Λίγες ώρες μετά, ξεκινάει την πορεία της μια δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου, που θα είναι ελαφρώς ορατή και από την Ελλάδα, γύρω στις 9.40 το πρωί.

Στη 1.00 τη νύχτα λοιπόν, στο Μεσουράνημα, που είναι η ακμή του οίκου της εξουσίας, θα βρίσκονται δυο αστέρες που δείχνουν κίνδυνο, απελπισία, ανηθικότητα, καταστροφικότητα, και ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ. Σκεφτείτε το καλά. Πάνω στην ακμή του οίκου της εξουσίας.

Ο Άρης, θα βρίσκεται στον 1ο οίκο, τον οίκο του λαού, και θα έχει μαζί του τους δυο δορυφόρους του, τον Φόβο και τον Δείμο, σαν να λέμε, τον Φόβο και τον Τρόμο. Μια εξουσία που δηλητηριάζει και ένας λαός τρομοκρατημένος. Ο φόβος είναι ένα πολύ χρήσιμο όπλο στα χέρια της εξουσίας, προκειμένου να επιβάλει την άνευ όρων υποταγή.

Στις 20/12/2020 ο Δίας, μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου, και πάλι θα βρίσκεται στα χωρικά ύδατα του στερητικού Κρόνου. Η κρόνια κυριαρχία που έχει αναστατώσει τη ζωή μας, επιβάλλοντας στερήσεις και μειώσεις, θα συνεχίζει το έργο της. Στις 14/05/2021 ο Δίας μπαίνει στους Ιχθείς, και αποκτά μεγάλη δύναμη. Αρχίζει η τελική φάση του πολέμου με τον Κρόνο. Στις 11/05/2022 ο Δίας μπαίνει στον Κριό, και ξεκινάει μια πορεία έναρξης μιας νέας ζωής και ανανέωσης. Στις 08/03/2023 ο Κρόνος δηλώνει την πλήρη υποταγή του, μπαίνοντας στο ζώδιο των Ιχθύων, κάτω από την απόλυτη κυριαρχία του γιου του Δία.

Το σκηνικό του πολέμου στήθηκε τα τελευταία χρόνια με έναρξη το 2008, από τους 3 εξωκρόνιους πλανήτες, τον Πλούτωνα, τον Ποσειδώνα και τον Ουρανό. Ο βιασμός της προσωπικής ζωής, ο τρόμος και ο φόβος της πτώχευσης και τελευταία, ο τρόμος και ο φόβος της αρρώστιας, είναι πολύ δυνατά όπλα στα χέρια του εχθρού.

Είμαστε στην τελική φάση ενός πολέμου Θεών, με αποδέκτες τους θνητούς. Απομένει λίγο για να βρεθούμε στο Φως. Υπομονή. Όσοι επιβιώσουν θα είναι εκείνοι που θα οικοδομήσουν τη νέα ζωή. Οι νοήμονες και οι αφυπνισμένοι. Υπομονή.