Ο Καμιζής παραιτήθηκε και καταγγέλλει την Δημοτική Αρχή Γεωργόπουλου για αδράνεια

102
Ο Δημήτρης Καμιζής είναι άρρικτα συνδεδεμένος με την ιστορία της Ερμιονίδας

Η αδιαφορία των εκλεγμένων συμβούλων της πλειοψηφίας στην Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου για άμεση σύνοδο του Δ.Σ. με μοναδικό θέμα συζήτησης το φλέγον ζήτημα της Δομής του “Γαλαξία”, στο Τζέμι Κρανιδίου, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε τον Δημήτρη Καμιζή να παραιτηθεί της ιδιότητας του Συμβούλου. (Να θυμίσουμε ότι η πλειοψηφία του Δ.Σ. εκλέχθηκε με την παράταξη Γεωργόπουλου).

Ο τ. Δήμαρχος Κρανιδίου και Ερμιονίδας, καταγράφει στο κείμενο της παραίτησής του, ως λόγο, τις συνεχείς αναβολές λόγο ελλείψεως απαρτίας (σε συνεδρίαση που γίνεται διαδικτυακά) και καταλήγει αναφέροντας συσσωρευμένα θέματα γενικότερης αδράνειας της Δημοτικής Αρχής ότι… είναι «… βαθειά απογοητευμένος από το γεγονός ότι ένα χρόνο μετά την εκλογή της παρούσας Δημοτικής Αρχής και 9 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, δεν έχει γίνει ούτε το ελάχιστο από τα υπεσχημένα αλλά και τα απλά ψηφισθέντα και προταθέντα από το Κοινοτικό Συμβούλιο».

Από το κείμενο της παραίτησης Καμιζή παραθέτουμε το πολιτικό κομμάτι που σχετίζεται με την αδράνεια της Δημοτικής Αρχής:

«Αγαπητοί μου συμπολίτες σεβόμενος την προσωπική, επιστημονική, επαγγελματική και πολιτική μου διαδρομή αλλά την ψήφο που μου δώσατε να με επιλέξετε κοινοτικό σύμβουλο της πόλης μας μετά από την συνειδητή μου απόφαση να υπηρετήσω τον τόπο μας από «τα υψηλά στα χαμηλά», όντας και βαθειά απογοητευμένος από το γεγονός ότι ένα χρόνο μετά την εκλογή της παρούσας Δημοτικής Αρχής και 9 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, δεν έχει γίνει ούτε το ελάχιστο από τα υπεσχημένα αλλά και τα απλά ψηφισθέντα και προταθέντα από το Κοινοτικό Συμβούλιο (καθαρισμός και περιποίηση των δωρηθέντων ακινήτων, κατεδάφιση ετοιμόρροπων και επικινδύνων κτισμάτων, απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων στους δρόμους, ευπρεπισμός της πόλης, κ.α.) για το Κρανίδι, είμαι αναγκασμένος να υποβάλλω την παραίτηση μου από την διακοσμητική (εκ των πραγμάτων) θέση του κοινοτικού συμβούλου για την οποία με επιλέξατε».

Δημήτρης Καμιζής
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ