Μήπως “το καβάλησε” λιγάκι, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου;

380

Άντε να παραδεχτούμε ότι ένα Δημοτικό Συμβούλιο, όπως αυτό του Δήμου Ναυπλιέων (33+20) δεν μπορεί να συγκεντρωθεί σε ένα μεγάλο κλειστό δημόσιο χώρο, όπως η αίθουσα του Βουλευτικού και να συνεδριάσει κανονικά λαμβάνοντας μέτρα προφύλαξης για την αποτροπή διάδοσης του COVID -19.

Αλλά το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου που οι σύμβουλοί του είναι “δύο παλάμες και κάτι ψηλά”, είναι δυνατόν να συνεδριάζει δια περιφοράς καταχρώμενο της σχετικής πρόνοιας του νόμου, αντί να πάει στην αίθουσα της Π.Ε. Αργολίδας ή κάπου αλλού;

Μήπως το καβάλησε λιγάκι ο Πρόεδρός της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου;

Ίσως θα έπρεπε, κάποιος να υποδείξει στον κ. Ιορδάνη Δαμιανό να ξεκαβαλικέψει και να μην ζητά από τους κ.κ. Συμβούλους να ψηφίζουν με μηνύματα στο προσωπικό του κινητό, και μάλιστα χωρίς να τοποθετούνται, υποβαθμίζοντάς τους κατάφωρα και παρανομώντας χωρίς εύλογη αιτία.

Για να τελειώνω με το θέμα. Να ακυρώσει ο κ. Ιορδάνης Δαμιανός την πρόσκληση και να την επαναφέρει ορίζοντας ως τόπο ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ το Θεατράκι του ΟΣΕ ή όπου αλλού θα μπορούν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση και οι Πολίτες που το επιθυμούν.

Διαφορετικά, προβλέπω μια ξεγυρισμένη προσφυγή και βέβαια την ακύρωση των αποφάσεων, μεταξύ των οποίων είναι και η «Έγκριση κατασκευής πλακών πεζοδρομίου έμπροσθεν καταστήματος Παναγή Ιωάννη»… (με τίνος δαπάνη άραγε;)

Για την ιστορία διαβάστε και την σχετική πρόσκληση που απέστειλε:

«Στις 29 Μαΐου 2020, ημέρα Παρασκευή και από ώρα 18:00 με 19:30 θα πραγματοποιηθεί  για λήψη αποφάσεων, δια περιφοράς (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή και τηλεφώνου) τακτική συνεδρίαση της κοινότητας Ναυπλίου με τα πιο κάτω θέματα
1ο ΘΕΜΑ
Έγκριση κατασκευής πλακών πεζοδρομίου έμπροσθεν καταστήματος Παναγή Ιωάννη.
2ο ΘΕΜΑ
Κοπή δέντρων στις Νέες Εργατικές Κατοικίες Ναυπλίου λόγω επικινδυνότητας.
3ο ΘΕΜΑ
Κοπή δέντρων στα δύο τριγωνικά παρτέρια πέριξ της ΔΕΗ λόγω επικινδυνότητας.
Παρακαλούνται όπως οι Σύμβουλοι αποστείλουν την ψήφο τους επί των εισηγήσεων που αφορούν τα θέματα ημερήσιας διάταξης στο email αποστολής της πρόσκλησης ή με μήνυμα στο κινητό τηλέφωνό μου, κατά το διάστημα διεξαγωγής της συνεδρίασης.
Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Ναυπλίου
ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ