Θύματα βίας πέφτουν καθημερινά οι εργαζόμενοι του Δήμου στο κέντρο κοινότητας

80

Παρόλο που έχουν τα πάντα (επιδόματα σε χρήμα και τροφή κλπ), χωρίς να προσφέρουν τίποτα, δεν μπορούν να κοινωνικοποιηθούν όσα χρόνια και εάν περάσουν. Θύματά τους αυτή τη φορά οι εργαζόμενοι του Δήμου Πύργου που τους εξυπηρετούν στις ανάγκες τους.

ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΣΙΟΔΡΑΣ-ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΔΕΝ ΓΛΎΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ

Την αναστολή λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου ζητά με επιστολή του ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πύργου ύστερα από τα κρούσματα λεκτικών – υβριστικών επιθέσεων και απειλών που δέχονται οι εργαζόμενοι στο Κέντρο. 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

ΠΡΟΣ

  • κ. Δήμαρχο Πύργου
  • κ. Αντιδήμαρχο Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης
  • Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας & Υγείας
  • Γεν. Γραμματέα

Το Δ.Σ του Συλλόγου και μετά τις καθημερινές λεκτικές – υβριστικές επιθέσεις και απειλές που δέχονται οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πύργου, οι οποίοι εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες, προσπαθώντας να εξυπηρετήσουν τους πολίτες, αποφάσισε ομόφωνα και ζητάει από τη διοίκηση του Δήμου Πύργου την αναστολή λειτουργίας του συγκεκριμένου Κέντρου Κοινότητας μέχρι να λυθεί το πρόβλημα καταλληλότητας του χώρου και της προστασίας της σωματικής ακεραιότητας και της προσωπικότητας των συναδέλφων εργαζομένων σε αυτό.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου είναι και θα είναι πάντοτε στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης των συμπολιτών και κάνοντας τη δουλειά τους σύμφωνα με το Νόμο χωρίς να υποκύπτουν σε οποιαδήποτε μορφή βίας που τους ασκείται και από όπου και αν αυτή προέρχεται.

Ζητάμε την διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των συναδέλφων και την προστασίας τους από επιθέσεις βίας που δέχονται από πολίτες καθημερινά με κίνδυνο την προσωπική τους ασφάλεια, ζητώντας να παρανομήσουν για να τους χορηγηθούν τα διάφορα επιδόματα.

κ. Δήμαρχε, παρακαλούμε για την συμπαράστασή και την φυσική παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας.

Δεν θα υπάρξει η παραμικρή ανοχή της βίας.

Το Δ.Σ

ΠΗΓΗ: ΕΔΩ