Σημειώστε … και να το θυμάστε…

282
Τα κατάλληλα εργαλεία

Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Το 2021, χρονιά που η ομάδα των Εθνομηδενιστών με επί κεφαλής την Γιάννα Αγγελοπούλου (προσωπική επιλογή του Κυρ. Μητσοτάκη), θα έχει θέσει την Ελλάδα σε ράγες εορτασμού μιας διχαστικής παραποίησης της αληθινής ιστορίας, θα δεχτούμε το νέο χτύπημα από τον Τουρκικό μεγαλοϊδεατισμό.

Την ώρα που, ανά την Ελλάδα, τα γιουσουφάκια της Επιτροπής Αγγελοπούλου θα οργανώνουν εορτασμούς απαξίωσης των πράξεων και των προθέσεων όλων των Ηρώων του 1821 και της βαθειάς Εθνικής ενότητας και Χριστιανικής πίστης του απλού Λαού που τους ακολουθούσε, οι Τούρκοι θα κάνουν την μεγάλη κίνηση που θα δημιουργήσει ένα ακόμη τετελεσμένο εις βάρος του Ελλαδικού κρατιδίου και του Ελληνισμού. Μια κίνηση που θα βάλει τον θεμέλιο λίθο της εξέλιξης του σχεδίου «Γαλάζια Πατρίδα».

Όπως ακριβώς έγινε το 1983, δύο μόνον ημέρες πριν από τον κεντρικό εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου. Τότε που η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, με κεντρικό καθοδηγητή τον Κώστα Λαλιώτη, είχε αποφασίσει να οργανώσει μια φιέστα διχασμού διάρκειας 30 ημερών. Στις 15 Νοεμβρίου, την ώρα που εμείς γιορτάζαμε, (με κυβερνητική επίνευση και αντιπολιτευτική συμπαράταξη) την ημέρα και την πράξη ενός στρεβλού διχαστικού συμβολισμού και μια αντίσταση των κομματικών που δεν υπήρξε ποτέ, η Τουρκία αναγνώρισε τα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου ως ανεξάρτητο κράτος με την ονομασία “Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου”. Αντίδραση στην πράξη αυτή από το σύστημα εξουσίας που έχει επιβληθεί επί του Λαού των Ελλήνων δεν υπήρξε.

Το ίδιο θα συμβεί και το 2021, αφού πρώτα θα έχει επιτραπεί η παράδοση των F-35 στην Τουρκία. Εμείς θα γιορτάζουμε ανά την Ελλάδα, με κυβερνητική επίνευση και αντιπολιτευτική συμπαράταξη, την διεστραμμένη πολιτικά –εθνικά και ιστορικά «Δημιουργία του Ελληνικού κράτους». Τότε ακριβώς, η Τουρκία του Ερντογκάν θα προχωρήσει στην υλοποίηση του σχεδίου της, να δημιουργήσει τετελεσμένα και…, όπως θα καταγράψει ο ιστορικός του μέλλοντος, « … αντίδραση στην πράξη αυτή από το σύστημα εξουσίας που έχει επιβληθεί επί του Λαού των Ελλήνων δεν υπήρξε».

Η ιστορία επαναλαμβάνεται! Και, ίσως, αυτό να είναι η μεγάλη ελπίδα.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και η Επιτροπή της Γιάννας Αγγελοπούλου δεν οργανώνουν εορτασμούς φρονηματισμού και τιμής για την επέτειο της Παλιγγενεσίας του Έθνους των Ελλήνων. Επειδή είναι δηλωμένοι εχθροί των αυτοχθόνων Ελλήνων χρησιμοποιούν την επέτειο για να γιορτάσουν τα 200 χρόνια από την δημιουργία του ελληνικού κράτους. Ενός κράτους που του όρισαν σαν λόγο ύπαρξης να είναι επαρχία της Γερμανικής Ευρώπης. Ενός Λαού που του διαγράφουν το όμαιμο, το ομόγλωσσο και το ομόθρησκο. Μιας πολιτειακής δομής όπου «όλοι οι κακοί χωράνε».

Η απελευθέρωση του Λαού των Ελλήνων από το σύστημα εξουσίας που συντηρεί 200 χρόνια ξενοδουλίας (στην διάρκεια των οποίων υπήρξαν πολλές εξεγέρσεις) μπορεί να υπάρξει. Αρκεί …

… Να διατηρήσουμε τη φύτρα του Ελληνισμού (να μια αποστολή για τους Έλληνες Εθνικιστές).

… Να οργανώσουμε σύγχρονες ομάδες Αρματωλών και Κλεφτών (να ένα Κίνημα πολιτικών και Αυτοδιοικητικών στελεχών).

… Να αποτρέψουμε τους εθελόδουλους Εθνομηδενιστές, τους απογόνους τους και τους προσκυνημένους Νενέκους από το να συνεχίσουν την οικονομική και πολιτειακή υποδούλωση του γένους των Ελλήνων.

Ιδού λοιπόν, πεδίον αγώνος, με κοινότητα στόχων και πρωτοβουλιών που μπορεί να οργανώσει ένα δίκτυο αντίστοιχο της Φιλικής Εταιρείας.

ΠΗΓΗ: http://koinosparanomastis.blogspot.com/2020/05/blog-post_18.html#more