ΜΑΙΟΣ 2020-ΕΝΑΣ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΜΗΝΑΣ

106

Γράφει η Θέκλα Μεταξά….ερευνήτρια-αστρολόγος

Αυτός ο Μάιος του 2020 επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.  Κάθε καινούρια μέρα μας φέρνει κοντά σε μια πραγματικότητα, που συνήθως δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε και να δεχτούμε.  Κάθε μέρα μαθαίνουμε και μια καινούρια είδηση, που μας ξαφνιάζει, δυστυχώς δυσάρεστα. Τα ευχάριστα μοιάζουν να έχουν περάσει στο παρελθόν.

Ο Μάιος έχει κάποιες σημαντικές ημέρες, που μας δίνουν μηνύματα για μελλοντικές εξελίξεις. Συγκεκριμένα οι 14, 22, 26 και 29 Μαΐου είναι ημέρες όπου οι πλανητικές συνθήκες, με τη συμβολή διαφόρων αστέρων, αποκαλύπτουν μυστικά σχετικά με τα σημερινά μας προβλήματα. Υποτίθεται πως τα αναγκαστικά μέτρα λόγω «πανδημίας» χαλαρώνουν περισσότερο. Ψευδαίσθηση.  Ο Άρης με το Φόβο και τον Δείμο είναι ακόμα εδώ. Συνεχίζουν να φυτεύουν το φόβο, γιατί κάποιοι  έχουν ανακαλύψει ότι είναι σύμμαχος στο ανίερο έργο τους.

Στις 22 Μαΐου, η Νέα Σελήνη, ο Ήλιος, ο Ερμής, ο Πλούτων και ο Ποσειδώνας, μαζί με τα διάφορα αστέρια που θα λαμποκοπούν κοντά σε σημαντικά σημεία του ωροσκοπίου, μας ειδοποιούν για το ότι η εξαπάτηση και το ψέμα θα είναι πάντα στην επικαιρότητα, μαζί με την ανηθικότητα, τα ακραία μετεωρολογικά φαινόμενα, ίσως και κάποια καταστροφικά φαινόμενα στη θάλασσα.

Τα θέματα που φανερώνει  ο Ερμής στις 22 Μαΐου αφορούν κυρίως τη νεολαία, αλλά και τις γυναίκες. Και εφ’ όσον τα σχολεία μόλις θα έχουν αρχίσει να επαναλειτουργούν, και θα πλησιάζουν και οι εξετάσεις, μάλλον κάποια δυσάρεστη ατμόσφαιρα θα περιβάλλει τα θέματα εκπαίδευσης (αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα, θέσπιση ανόητων και καταστροφικών τροπολογιών που θα πλήξουν την παιδεία σκόπιμα, όρια ηλικίας, παγίδες που θα νομιμοποιούν παρανομίες και άλλα παρόμοια).

Αξιοπρόσεκτη είναι η παρουσία του αστερισμού του ΑΕΤΟΥ που σχετίζεται με τους κεραυνούς του Δία, αλλά και με την ομοφυλοφιλία, την παιδοφιλία, και περιέργως, είναι και το σύμβολο των ΗΠΑ.

 

Το τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει στις 26 Μαΐου, και ολοκληρώνεται στις 29, όπου βρίσκουμε τη Σελήνη μαζί με το αστέρι ΠΟΛΥΔΕΥΚΗ , τον αθάνατο γιο του Δία, από τον αστερισμό των Διδύμων. Αυτό το αστέρι σχετίζεται με τους τραυματισμούς, τις ληστείες, τις αρρώστιες, το βίαιο θάνατο, την τύφλωση, αλλά και τη φυλάκιση. Αυτό μην το προσπεράσετε έτσι. ΦΥΛΑΚΙΣΗ.

Το ύπουλο έργο των «σκοτεινών» παιδιών συνεχίζεται. Ταυτόχρονα, προστίθεται και η αγωνία για επιβίωση, για εξασφάλιση των απαραίτητων για διατροφή, και η ανασφάλεια για το μέλλον. Η ευρηματικότητα για την παραποίηση της αλήθειας, είναι άξια για βραβείο. Και μέσα σ’ όλα, δεν αποκλείεται να βιώσουμε και κάποιες αναταράξεις από γεωλογικά φαινόμενα. Το παιδαγωγικό σύστημα θα φέρει αδιέξοδα, και ανυπακοή λόγω ακραίων και παράλογων μέτρων ,με σκοπό τη στέρηση της εκπαίδευσης.

Θα ακολουθήσουν θέματα που θα αναταράξουν την κοινωνία σε παγκόσμιο επίπεδο, και θα ξεκινούν από τις ΗΠΑ, που θα επιβάλουν ριζικές μεταβολές σε θέματα τραπεζικά και οικονομικά. Και μαζί με όλα αυτά, τα περί παιδοφιλίας και κακοποίησης θέματα, θα αρχίσουν να έρχονται στο φως, πιο συγκεκριμένα από οποιαδήποτε άλλη φορά. Συλλήψεις και καταδίκες, αυτοκτονίες και δολοφονίες, εξαφανίσεις και τιμωρίες.

Αυτή τη φορά, το σκοτάδι ξεθωριάζει, το φως δυναμώνει, και θα κυριαρχήσει. Είμαστε στην τελική φάση ενός πολύ-χιλιετούς πολέμου. Το αποτέλεσμα έχει κριθεί. Οι νοήμονες και οι αφυπνισμένοι να χαίρονται. Οι συστημικοί και οι υποκριτές, είναι μοιραίο να αφανιστούν.