Η ηχορύπανση των αριστερών ΜΜΕ και των αριστερών με τις δεξιές τσέπες

244

του Χάρη Βασιλείου Μιχαλακόπουλου

Με αφορμή μια είδηση που άλλες φορές θα περνούσε στα ψιλά γράμματα των ΜΜΕ, αυτή του διορισμού ενός ανθρώπου που έχει ένα τοίχο ολόκληρο με πτυχία, σηκώθηκε πάλι σκόνη από το τοξικό νέφος που σηκώνεται πάντα, όταν γράφουν ή μιλούν οι διάφοροι κομμουνιστές-αριστεροί και κομμουνισμένοι (δεξιοί-κεντρώοι που ανέχονται ή ασπάζονται τις ιδέες τους), ενάντια σε όποιον κάνει το λάθος να έχει δηλώσει υπέρμαχος του Ελληνισμού και της Πατρίδας.

Η αφορμή είναι ο διορισμός ενός στρατιωτικού δικαστή ως πρόεδρου δομής φιλοξενίας. Ο εν λόγω είχε κάνει το «λάθος» να γράψει ένα βιβλίο για την επικινδυνότητα του Ισλάμ στην Ευρώπη και κυρίως να το εκδώσει από εκδοτικό οίκο που δεν ήταν της αρεσκείας τους. Τον εν λόγω στρατιωτικό δικαστή δεν το γνωρίζω. Απλά φρόντισα και ενημερώθηκα για το εξαιρετικό και εντυπωσιακό βιογραφικό του.

Σύμφωνα λοιπόν με την θολούρα που έχουν όλοι αυτοί οι λαλίστατοι (όταν δεν κονομάνε οι ίδιοι) στο εναπομείναντα εγκέφαλό τους, πρέπει ο κάθε συγγραφέας πριν εκδώσει τα βιβλία του, να κάνει έρευνα τι βιβλία έχει εκδώσει ο κάθε εκδοτικός οίκος ή προφανώς να ρωτάει τη «διανόηση της αριστεράς» πριν κάνει οτιδήποτε. Μήπως , λέω εγώ, να στέλνει και προς έγκριση ένα προσχέδιο του βιβλίου σε ΣΥΡΙΖΑ –ΚΚΕ –ΑΝΤΑΡΣΥΑ -Πλατεία Εξαρχείων –Documento –Aυγή -Εφ-Συντ κλπ για να εγκριθεί προτού εκδοθεί; Βλέπετε όλοι αυτοί οι προαναφερόμενοι «δημοκράτες» σε καίνε στη πυρά σαν μάγισσα εάν οι απόψεις σου δεν συμφωνούν με τις δικές τους. Παραμένουν Θιασώτες -Δημοκράτες του ΣΤΑΛΙΝ –ΛΕΝΙΝ -ΜΑΟ κλπ τιτανοτεράστιων μακελάρηδων και οποιαδήποτε άλλη ιδεολογία είναι για αυτούς όπως ο Αγιασμός σε βρυκόλακα.

Η είδηση λοιπόν αυτή, αν και μικρής σημασίας για το ευρύ κοινό, έγινε πρωτοσέλιδα και επαναλαμβανόμενοι αφορισμοί σε πλήθος ΜΜΕ και κομματικές οργανώσεις. Μάλιστα το bulling ήταν τόσο μεγάλο που αναγκάστηκε να τοποθετηθεί η Κυβέρνηση. Προσωπική μου άποψη τεράστιο λάθος. Απολογείται η Κυβέρνηση για κάθε διορισμό; Απολογείται σε ποιους; Σε αυτούς που διόριζαν Καρανίκες; Σε αυτούς που έκαναν Υπουργούς καθαρίστριες και κλαίουσες χήρες -ηθοποιούς, που ενίοτε κρατούσαν ομπρέλες, έκαναν αφισοκολλήσεις (ναι αυτά τα προσόντα πρέπει να είχες για να υπουργοποιηθείς στην αριστερή -παρένθεση που κυβέρνησε τη χώρα). Σε αυτούς που έκαναν διευθυντές νοσοκομείων λαστιχάδες; (δεν έχω τίποτα με τη συμπαθή τάξη των ανθρώπων που αλλάζουν λάστιχα). Σε αυτούς που έκαναν χρυσοπληρωμένα δημόσια στελέχη ακόμα και τις γκόμενες των συγγενών τους;

Χάρης Βασ. Μιχαλακόπουλος

Κλείνοντας αυτό το άρθρο έχω να συμβουλέψω τους αριστερούς να σταματήσουν τη κλάψα και να πάνε να ανοίξουν κανένα βιβλίο, μήπως και όλοι μαζί μαζέψουν τα πτυχία και τις γνώσεις του εν λόγω δικαστικού που στο πρόσωπό του βρήκαν μια σύγχρονη Ιωάννα της Λωρραίνης (ή Ζαν ντ’ Αρκ). Η κονόμα με τα Κρατικά λεφτά τελείωσε (φυσικά έχετε ακόμα τις ΜΚΟ) για εσάς. Δεν ξέρω εάν οι τωρινοί είναι καλύτεροι. Αλλά εσείς στη προπαγάνδα, στη κλάψα, στη δαιμονοποίηση και ταμπελοποίηση προσώπων και ιδεολογιών, είστε με διαφορά οι καλύτεροι διαχρονικά.

Τώρα το ποιος σας δίνει σημασία ή εάν όλα αυτά τα κάνετε για να μην χάσετε τη «πελατεία» σας, αυτό είναι θέμα ενός άλλου άρθρου. Προς το παρόν βολευτείτε με την καταφανέστατη αριστεροποίηση της ΝΔ που κρατά το Παγκόσμιο ρεκόρ να είναι το μοναδικό κόμμα στο Πλανήτη που έχει Δεξιά -Πατριωτική βάση ψηφοφόρων και ηγεσία που πάνω από όλα «σέβεται και τιμά τους αγώνες της αριστεράς»… πφφφφ ….

Υ.Γ. ΜΟΝΟ προς τα καλοπροαίρετα τοπικά ΜΜΕ και δημοσιογράφους που αναπαρήγαγαν την είδηση

Ψάχνω να βρω πότε κάνατε παρόμοιο ντόρο για κάποιο διορισμό στη Πόλη ή στο Νομό. Πότε ψάξατε τι βιβλίο είχε γράψει και που το είχε εκδώσει ο κάθε υπηρεσιακός παράγοντας;

Ψάχνω -ψάχνω και δε βρίσκω. Κρατείστε στοιχειωδώς την αντικειμενικότητά σας και μην «μασάτε» σε λίγα κλικ παραπάνω. Οι «άλλοι» τα γράφουν εκτελώντας παράλληλα «υπηρεσία» και μάλιστα είχαν ή έχουν λαμβάνειν από αυτή. Εσείς μη πέφτετε σε τέτοιες παγίδες….

ΠΗΓΗ: http://koinosparanomastis.blogspot.com/2020/05/blog-post_26.html#more