ΔΕΥΑΝ: «Στηρίξτε μας για να στηρίζουμε την κοινωνία»

  85
  Η πληρωμή λογαριασμών και η εξόφληση οφειλών πιο αναγκαία από ποτέ

  Το μήνυμα που πέρασε η διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Ναυπλιέων είναι απλό, σωστό και ξεκάθαρο. «Εμείς, σαν Δημοτική Επιχείρηση Κοινωφελούς σκοπού, ακολουθώντας τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου κάναμε ότι μπορούσαμε για την στήριξη της κοινωνίας στην περίοδο της γενικής καραντίνας. Τώρα είναι η ώρα και των καταναλωτών να στηρίξουν την εταιρεία τους για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους πλέον οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας».

  Η αλήθεια είναι πως, η ΔΕΥΑΝ κατά την διάρκεια της γενικευμένης καραντίνας, συνέδεσε ρολόγια που είχαν αποσυνδεθεί, δεν διέκοψε την παροχή νερού σε κανένα και διευκόλυνε, όσους το ζήτησαν, να πληρώνουν τις οφειλές τους με πολλές και μικρές δόσεις ή με καταβολές έναντι του λογαριασμού. Δικαίως λοιπόν, και με δεδομένο ότι τα λεφτόδεντρα δεν έχουν εφευρεθεί ακόμη, η διοίκηση της εταιρείας ζητά την άρση «της ιδιότυπης στάσης πληρωμών» στην οποία είχαν προχωρήσει επαγγελματίες και νοικοκυριά.

  ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

  «Η υγειονομική κρίση που ξέσπασε στη χώρα μας, και όχι μόνο, δοκίμασε και δοκιμάζει τις αντοχές και την ανθεκτικότητα όλων των δημόσιων και δημοτικών συστημάτων, μεταξύ των οποίων και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Ναυπλίου (Δ.Ε.Υ.Α.Ν.).

  Αμέσως μόλις εξαγγέλθηκαν τα πρώτα μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς της πανδημίας, η ΔΕΥΑΝ με αίσθημα ευθύνης, ως κοινωφελής επιχείρηση, μερίμνησε για την απόλυτη ασφάλεια των εγκαταστάσεών της, ώστε η υδροδότηση των πολιτών και η επεξεργασία των ακαθάρτων να είναι συνεχής και αδιάλειπτη. Επίσης, ανέστειλε οποιαδήποτε διακοπή νερού, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών, και σύμφωνα με τις δυνατότητές της στάθηκε στο πλευρό των πολιτών με στόχο την ανακούφισή τους.

  Η Δημοτική Επιχείρηση δεν επιχορηγείται από τον κρατικό προϋπολογισμό, τα δε έσοδά της προέρχονται αποκλειστικά από τις υπηρεσίες που παρέχει στους πολίτες.

  Ο προγραμματισμός της Δ.Ε.Υ.Α.Ν., σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της Δημοτικής Παράταξης, έχει σαν στόχο την κάλυψη όλων των περιοχών του Καλλικρατικού Δήμου Ναυπλιέων με υπηρεσίες Ύδρευσης – Αποχέτευσης, την ορθολογική λειτουργία της Επιχείρησης και την ικανοποίηση πελατών – χρηστών με σεβασμό στο περιβάλλον.

  Έγιναν αρκετές ενέργειες από πλευράς ΔΕΥΑΝ -ΕΔΕΥΑ (μείωση ΦΠΑ, μείωση τιμολογίου ηλεκτρικής ενέργειας, κ.α.) και αναμένουμε από την κυβέρνηση μέτρα προς ανακούφιση.

  Απευθυνόμαστε σε όλους τους Δημότες, αλλά και στον καθένα σας προσωπικά, με σεβασμό και ελπίδα κατανόησης του θέματος, σας καλούμε να στηρίξετε την ΔΕΥΑΝ, αυτή την κρίσιμη στιγμή για όλους μας, εξοφλώντας το λογαριασμό σας, κάνοντας χρήση και όλων των διαθέσιμων ηλεκτρονικών επιλογών, ώστε να είναι σε θέση η ΔΕΥΑΝ να συνεχίσει την προσφορά έργου και υπηρεσιών, που τόσο πολύ εσείς αναμένετε.

  Η παροχή υπηρεσιών ύδρευσης αποχέτευσης της επιχείρησης θεωρείται αυτονόητη στο μυαλό όλων μας ταυτόχρονα όμως με την αυτονόητη πληρωμή και εξόφληση των οφειλών σε αυτή».