ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ: «Κατόπιν ενεργειών μου…. Η συνάντηση με τον Μηταράκη». Και η απαλλαγή του Γκιόλα από την κατηγορία της Προδοσίας;

127
Στην σύσκεψη με Μηταράκη.

γράφει ο Νικηφόρος Λυκίδης

Θα έπρεπε να ντρέπεται ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ανδριανός, για την κυβέρνησή του που γράφει στα μαύρα κατάστιχα την Ερμιονίδα, για τον Υπουργό Μηταράκη που έκανε τον κουφό στις εκκλήσεις του Δημάρχου Ερμιονίδας, αλλά έσπευσε να συναντηθεί μαζί του όταν το ζήτησε ο ομοτράπεζός του βουλευτής και για τον εαυτό του που έβγαλε Δελτίο Τύπου με το κλασσικό «κατόπιν ενεργειών μου», ξεφτιλίζοντας τον Δήμαρχο, στον οποίο δεν του έδιναν σημασία όταν φώναζε υπερασπιζόμενος τον Δήμο του, ούτε το κόμμα του, ούτε οι λειτουργοί της Δημόσιας τάξης (και για να δούμε τι θα κάνουν οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης).

Είναι βαθειά η κομματική σήψη και δεν περιμένει κανείς οι καλοβολεμένοι να το παίξουν ήρωες και παραδείγματα πηγαίνοντας κόντρα σε μισθούς και αξιώματα που δεν θα ξαναδούν αν τολμήσουν να σηκώσουν το κεφάλι.

Η Ερμιονίδα θα κάνει τρία χρόνια να συνέλθει από το τουριστικό βρόμισμα που της επέφερε η επιβολή μιας κατ’ ευφημισμόν «Δομής Φιλοξενίας» όπου κάποιες αφρικανίδες εκδίδοντο, κάποιοι αφγανοί οικονομούσαν, κάποια παιδιά κολλούσαν Κορωναϊό και κάποιοι από τις τηλεοράσεις έχτιζαν το πολιτικό τους μέλλον.

Αυτό το «Κατόπιν ενεργειών μου» του βουλευτή, να το θυμούνται οι κάτοικοι και ψηφοφόροι της περιοχής. Η επικυριαρχία των λαθρομεταναστών από το Πακιστάν (Πυρηνική δύναμη), τη Νιγηρία (μία από τις τρεις μεγαλύτερες πετρελαιοπαραγωγές χώρες του κόσμου) και το Αφγανιστάν, θα συνεχισθεί χωρίς κανένας να τιμωρηθεί για την “δημόσια παρέλαση εν δυνάμει νοσούντων”, για την υποβάθμιση της Αυτοδιοίκησης και για την προσβολή 12.000 Πολιτών (στο πρόσωπο του εκπροσώπου τους)

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο βουλευτής Γιάννης Γκιόλας δεν έχει ορκισθεί με το χέρι στο Ευαγγέλιο

Και ας μη μου πει κανένας γιατί δεν γράφεις για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Γκιόλα που είναι υπέρ της παραμονής της Δομής και της παροχής προνομίων στους τρόφιμους και γράφεις για τον Ανδριανό που είναι υπέρ της απομάκρυνσης γιατί θα του απαντήσω ότι «προτιμώ αυτόν που ξέρω τι πιστεύει, από αυτόν που με κοροϊδεύει στηρίζοντας πολιτικές αντίθετες πως όσα δημοσίως υποστηρίζει». Και γιατί (ας μην το ξεχνάμε) Όταν ο Γκιόλας είπε ευθέως «Να δώσουμε το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς», ο Ανδριανός είπε «Αυτό είναι προδοσία» και τώρα μιλάει για κράτος της Βόρειας Μακεδονίας και με την ψήφο του απαλλάσσει τον Γκιόλα από την κατηγορία του Προδότη που είχε παραπεμφθεί.