Τα ρυάκια της αγανάκτησης σε λίγο θα γίνουν ποτάμι οργής

117
Από το F.B. της Christine Iron

Κάτσαμε στο σπίτι, κλείσαμε τις δουλειές, κλείσατε τις εκκλησίες, ποινικοποιήσατε την Αγία Κοινωνία, τις λειτουργίες, τον Επιτάφιο, τα μεγάφωνα και τις καμπάνες. Ρίξατε πρόστιμα και λυσσάξατε ότι είμαστε αχάριστοι, εμμονικοί, προπέτες, αδιάφοροι, δολοφόνοι των συμπολιτών μας αλλά ξεχάσατε να μας πείτε γιατί ο Μητσοτάκης άφηνε ελεύθερους τους λαθρομετανάστες από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ, την ίδια στιγμή που εγώ χρειάστηκα τρεις μέρες για να βρεθεί ένας νόμιμος τρόπος να ταΐσουμε τους άστεγους.

Ξεχάσατε ακόμα να μας πείτε, ότι ο Μητσοτάκης εν μέσω κρίσης μετέφερε δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες μέσα στα σπίτια μας και τους άφηνε ελεύθερους για να κάνουν τις βόλτες τους, να πηγαίνουν στις τράπεζες, στα super market και παντού την ώρα που εμείς έπρεπε να στείλουμε μήνυμα και να πάρουμε άδεια για να κάνουμε το γύρω του τετραγώνου.

Και τώρα τι, που το μόνο σας πρόβλημα είναι να γίνεστε ρουφιάνοι για τους άλλους Έλληνες αλλά το θέμα των λάθρο ήταν στο απυρόβλητο για να μη θιγεί ο Μητσοτάκης που του έχετε δώσει το αλάθητο του Πάπα.

Και τώρα τι; 150 κρούσματα μέσα σε ένα χοτ σποτ. Και θα το κλείσει το ρημάδι πως; Όπως έκλεισε και τα άλλα με τα κρούσματα και τους έβρισκε η αστυνομία 300 χλμ μακριά να χαριεντίζονται και να κάνουν βόλτες;

Και τώρα τι; Τώρα να κάτσετε μέσα γιατί εγώ θα κυκλοφορώ και αν κολλήσω θα πάω είτε σε άλλο χοτ σποτ για να κολλήσω και τους υπόλοιπους, είτε θα πάω να φιλήσω τον Μητσοτάκη μήπως και απαλλαγούμε από αυτή τη κατάρα.