Στήριξη της πραγματικής οικονομίας με κινήσεις ουσίας από τον Παναγιώτη Νίκα

57
Παναγιώτης Νίκας. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

“Η Περιφέρεια θα εξαντλήσει ό,τι δυνατότητα οικονομική έχει ώστε να πληρωθούν όλα τα εντάλματα και να μην χρωστάει”. Αυτό ήταν το μήνυμα που εξέπεμψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, αναφερόμενος στην προσπάθεια που καταβάλλεται για να πληρωθούν, μέχρι το Πάσχα, οι επιχειρήσεις και οι προμηθευτές της Περιφέρειας προκειμένου να εισρεύσει ζεστό χρήμα στην αγορά.

“Μέχρι το Πάσχα θα έχουν πληρωθεί όλα τα εντάλματα πληρωμών της Περιφέρειας Πελοποννήσου που δεν έχουν προβλήματα” σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, μετά την τηλεδιάσκεψη που είχε χθες, Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου, με τους διευθυντές Διοικητικού – Οικονομικού των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων και της έδρας της Περιφέρειας.

Στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης, ο Παναγιώτης Νίκας, αφού πρώτα ενημερώθηκε για την πορεία πληρωμών που έχουν δρομολογήσει οι υπηρεσίες, ζήτησε από τα στελέχη των υπηρεσιών της Περιφέρειας “Η Περιφέρεια να εξαντλήσει ό,τι δυνατότητα οικονομική έχει ώστε να πληρωθούν όλα τα εντάλματα και να μην χρωστάει”.