Περι αριστερής δημιοσιογραφίας και Ελληνικής(;) αστυνομίας που «κλείνει» το μάτι στον εποικισμό και την Ισλαμοποίηση της Πατρίδας

317

Έχω βαρεθεί να βλέπω να φτιάχνονται νέοι νόμοι και να  εφαρμόζονται αυτοί και όλος ο ποινικός κώδικας, μόνο εναντίον των Ελλήνων . Μάλιστα εφαρμόζονται με πλήρη τυπικότητα και αυστηρότητα και πολλές φορές με υπερβάλλων ζήλο.

Θα παραθέσω μόνο δύο πρόσφατα γεγονότα και θα αναλύσω μόνο το ένα από αυτά για οικονομία της είδησης. Αφορμή λοιπόν για αυτές τις λίγες γραμμές μου έδωσε ένα μπαράζ ειδήσεων αυτών των ημερών.

Το πρώτο γεγονός είναι η εξάντληση της αυστηρότητας του νόμου δίχως δισταγμό, στη λιτάνευση της Ιστορικής εικόνας της Παναγίας Τρυπητής στο Αίγιο. Φυσικά η ανάλυση των γεγονότων και οι δικαιολογίες του Διοικητή του Τμήματος για «μη μεταφορά αγροτικών προϊόντων» από το αγροτικό όχημα και άλλες τέτοιες μπουρδολογίες μόνο θυμό προκαλούν και θλίψη για τη κατάντια ανωτέρων στελεχών της ΕΛΑΣ, στο βωμό του διατάξτε με κ.Υπουργέ.

Το δεύτερο γεγονός έχει να κάνει με έναν κάτοικο Μυτιλήνης. Ο συγκεκριμένος πυροβόλησε έναν κλέφτη, που αποδείχτηκε λαθρομετανάστης και κάτοικος της περιβόητης δομής της Μόριας. Ο κλέφτης παρά την απαγόρευση μετακινήσεων είχε πάει 5 χιλιόμετρα μακριά και διέπραττε αδίκημα. Θα μου πείτε αυτό είναι δικαιολογία να τον πυροβολήσεις;… Δεν λέω αυτό όμως.

Προσπάθεια να κρυφτεί το εκκλησάκι από τους επίδοξους βέβηλους

Λέω να μπούμε μέσα στο μυαλό ενός μόνιμου κάτοικου της περιοχής που του έχουν ρημάξει εδώ και χρόνια την αγροτική περιουσία. Του έχουν κλέψει επανειλημμένα αγροτικά μηχανήματα-αγροικίες-σπίτι και επίσης του έχουν ρημάξει και το εκκλησάκι του που ατομικά έκανε το σταυρό του. Συνοδεύει τη γυναίκα του και τα παιδιά του υπό το φόβο σεξουαλικών και άλλων παρενοχλήσεων καθημερινά.

 

Αρπαγή και βεβήλωση στο εκκλησάκι

Μόλις πέφτει η νύχτα κλειδώνεται αυτός και η οικογένειά του στο σπίτι. Έχει πάψει εδώ και χρόνια αυτός και η οικογένειά του να ζουν σαν άνθρωποι και είναι ελεύθεροι-πολιορκημένοι και φιλοξενούμενοι στη γη των προγόνων τους. Έχουν απολέσει το δικαίωμα της ιδιοκτησίας και την μοιράζεται με εισβολείς λαθρομετανάστες κάθε καρυδιάς καρύδι.

Γιατί τέτοιος ήταν ο «ευπαθής» λήσταρχος, άσχετα εάν προσπάθησαν να υποβιβάσουν ή να κρύψουν το γεγονός με αισχρό τρόπο τα αριστερά ΜΜΕ του νησιού. Μαζί με αυτά την ίδια μούγκα και τα προσκείμενα στη ΝΔ ΜΜΕ και οι πολιτευτές και κομματάρχες της Μυτιλήνης. Ο ληστής είχε τατουάζ των Τζιχαντιστών, που φανερώθηκε από φωτογραφία στο Νοσοκομείο. Δηλαδή ήταν ένας από τους αποκεφαλιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Ακόμα και αυτό όμως  προσπάθησαν να το κρύψουν τα sait που πρόσκεινται και χρηματοδοτούνται από τις ΜΚΟ και το ΣΥΡΙΖΑ. Ευτυχώς κάποιος «έσωσε» την πρωτότυπη εικόνα και έτσι γελοιοποίησε πάλι την αριστερή ανθελληνική δημοσιογραφία του βούρκου.

Η συνέχεια του γεγονότος εξίσου αισχρή. Την σκυτάλη παίρνει η Αστυνομία της Μυτιλήνης που ψάχνει λέει από τα video της συμπαράστασης στον κατηγορούμενο, του απλού κόσμου έξω από το δικαστήριο. Ψάχνει ο Αστυνομικός Διευθυντής ως άλλος ντετέκτιβ Κλουζώ να επιβάλλει πρόστιμα συνωστισμού λόγω κορωναϊού.

Πορεία μεταφερόμενων αναρχικών και ντόπιων ΜΚΟ και αριστεριστών σε πλήρη συνωστισμό στη Μυτιλήνη εν μέσω απαγόρευσης κορωναιού

Ο ίδιος Αστυνομικός Διευθυντής φαντάζομαι είναι που κατάπιε τα γαλόνια του και έκανε τη στρουθοκάμηλο στη πορεία μεταφερόμενων αναρχικών από Αθήνα, ντόπιων «ευαίσθητων», συνδικαλιστών με όνομα και επώνυμο και λαθρομεταναστών δίπλα από τη πόρτα του πρόσφατα. Τότε ούτε το video έψαχνε και προφανώς είχε κόψιμο και ήταν στην τουαλέτα και δεν πήρε είδηση για τη πορεία.

Φαντάζομαι σε λίγα χρόνια που θα βγει στην σύνταξη δεν θα μείνει στη Μυτιλήνη. Γιατί από τη ντροπή του δεν τον βλέπω να στεριώνει εκεί. Ίσως εάν επιστρατέψει λίγο φιλότιμο και ανδρεία «μπαρκάρει» μόνος του, από το να ζει μέσα στο όνειδος και την καθημερινή χλεύη των συμπολιτών του. Γιατί τότε δεν θα υπάρχει ούτε ο κύριος προϊστάμενος, ούτε ο κύριος Υπουργός να υποβάλλει με επίκληση μέχρι να ακουμπήσει η μύτη του στο πάτωμα, τα σέβη του.

Τέλος σας μεταφέρω την επίσημη διαμαρτυρία για τα γεγονότα της Δημοτικής Κίνησης «Ελεύθερων Πολιτών» στη Μυτιλήνη:

Διαμαρτυρία των Ελεύθερων πολιτών!!!

«Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού ηλεκτρονικού ΜΜΕ LESVOSPOST η αστυνομία σχηματίζει δικογραφίες για απείθεια αλλά και για παραβίαση των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού κατά των πολιτών που συγκεντρώθηκαν σήμερα έξω από το δικαστήριο ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ για να συμπαρασταθούν στον 55χρονο που πυροβόλησε λαθρομετανάστες “αιτούντες άσυλο”. Μάλιστα, αναφέρεται, ότι μέσω των βίντεο και των φωτογραφιών που έχουν αναρτηθεί σε ΜΜΕ της Λέσβου προσπαθεί να ταυτοποιήσει όσους ήταν σήμερα το πρωί στα δικαστήρια με σκοπό να κόψει τα ανάλογα πρόστιμα” (μέχρι στιγμής δεν έχουν διαψευστεί οι πληροφορίες του lesvospost»

 ΧΒΜ