Ο συνεπής δρόμος του Θεοδωρικάκου προς το Σταλινισμό και το απόλυτο κενό…

165

Όταν έχεις θητεύσει τα πιο δημιουργικά σου χρόνια στη ΚΝΕ, είναι σίγουρο ότι θα σου μείνει κουσούρι. Σταλινικές και άλλες τέτοιου είδους θεωρίες και πρακτικές τις θεωρείς πλέον αυτονόητες. Είναι ένας ιός 1000% πιο βλαβερός από τον κορωναϊό. Αυτό έχει αποδειχθεί πολλές φορές στη πράξη.

Όντας πολιτικό εκκρεμές και γυρολόγος ο νυν Υπουργός Εσωτερικών, πληρώντας τις ανωτέρω προϋποθέσεις, φαντάζομαι θα χαίρεται ιδιαίτερα αυτή την εποχή, με τη χρυσοπληρωμένη Κυβερνητική προπαγάνδα από τα ΜΜΕ, την απέραντη αστυνομοκρατία, τον πλήρη έλεγχο των κινήσεων των πολιτών, την αστυνόμευση και φίμωση, ακόμα και στην έκφραση αντίθετης σκέψης-γνώμης ή πρόθεσης.

Κυρίως θα εξιτάρεται με το διωγμό στους Έλληνες (σε αντίθεση με το χάιδεμα των λαθρομεταναστών) και κυρίως του διωγμού της Ορθόδοξης Ελληνικής Πίστης, της Θείας Κοινωνίας-κοιμητηρίων-μεγαφώνου και καμπάνας, σε αντίθεση φυσικά με τα αλαχαμπάρικα των μεγαφώνων των ιμάμηδων!!

Ενώ λοιπόν αυτός και η Κυβέρνηση διέλυσαν την αυτοδιοίκηση (τομέας ευθύνης του) με ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ διατάξεις, τώρα κάνει και το «λαγό» για τη συνέχιση των μέτρων στέρησης ελευθερίας του Έλληνα, καθώς και το «πλασιέ» (μαζί με το κ.Τσίοδρα βεβαίως-βεβαίως) διαφόρων εμβολίων.

Τα μέτρα που πήραν, εις το όνομα της υγείας, ήταν ολοκληρωτικά.

Οι “προτεραιότητες της Κυβέρνησης. “Προσφυγόπουλα” σε απόσταση εκατοστών μεταξύ τους μεταφέρονται…

Η καταστροφή της οικονομίας και τα άμεσα ή έμμεσα θύματα που θα θρηνήσουμε στο μέλλον, δεν θα είναι μόνο επιχειρήσεις. Θα είναι αυτοκτονίες, θα είναι ένα νέο κύμα φυγής νέων Ελλήνων στο εξωτερικό (πολύ το χαίρονται φυσικά αφού θέλουν να μας αντικαταστήσουν με Ασιατο-Αφρικανούς) και μια κοινωνία βγαλμένη από τα πιο σκληρά χρόνια της ΕΣΣΔ με κουπόνια, συσσίτια, κρατικά βοηθήματα, ρουφιάνους της γειτονιάς, πολυπολιτισμική και κυρίως χωρίς Επικρατούσα Θρησκεία (με την ευγενική χορηγία της Ελλαδικής Ιεράς Συνόδου και της ΜΚΟ της).

Δηλώσεις του τύπου: «Σε πλήρη κανονικότητα θα επιστρέψουν όλα τα κράτη ανάμεσά τους και η Ελλάδα μόνο όταν υπάρξει το εμβόλιο» κάνουν μόνο οι «λαγοί» της ΝΤΠ ή οι πλασιέ των Φαρμακευτικών εταιριών(λες μωρέ να περιμένουν τους κολλητούς να το εισάγουν; Μπααα βλακείες σκέφτομαι!!).

Δηλώσεις του τύπου: «Πιστεύω ότι όλοι θα κάνουν αυτό που πρέπει και απόψε το βράδυ στις 12, θα είναι η ώρα που θα δείξουμε την πίστη μας με έναν δικό μας εσωτερικό τρόπο καθένας» κάνουν μόνο οι Προτεστάντες που μιλούν για ατομική θεώρηση της Πίστης και λατρεία σε δικό σου χώρο. Δυστυχώς έτσι μιλούν πλέον και οι περισσότεροι Ιεράρχες μας, λες και δεν γνωρίζουν τη διαφορά με την Ορθόδοξη Πίστη!!(εσείς τι λέτε, δεν γνωρίζουν;).

Ο δρόμος που μας πάνε με Τσιόδρες και Χαρδαλιάδες, είναι αδιέξοδος για την Ελλάδα, την οικονομία της, τους κατοίκους της και αυτό που πρεσβεύει στην Οικουμένη.

Μόνο «τύποι» σαν το Θεοδωρικάκο, θα μπορούσαν να τον υπηρετήσουν και να τον επιβάλλουν με χαρά… Τους θυμίζει βλέπετε τα νεανικά τους χρόνια της Μητερούλας Ρωσίας, των κουπονιών και των επιδομάτων, που κρεμούσε τους παππάδες.

Χάρης.Β.Μιχαλακόπουλος