Ο ΜΑΙΟΣ ΕΦΤΑΣΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

281

Γράφει η Θέκλα Μεταξά ερευνήτρια-αστρολόγος

Σχετικά με τις τρέλες του Μαρτίου, και του Απριλίου έχω γράψει αρκετά πράγματα. Καιρός να ασχοληθούμε και με το Μάιο, που τον περιμένουμε με αγωνία, σαν τον μήνα όπου «όλα τα στραβά θα ισιώσουν, όλοι οι ιοί θα εξοντωθούν, όλα θα επιστρέψουν στην κανονικότητα». Ναι;;;; Καλά!!!!!!

Μαία, η μητέρα του κερδέμπορου Ερμή, που πιθανώς έδωσε το όνομα της στο μήνα αυτό. Τα τεχνάσματα του παμπόνηρου γιου της, θα κοσμήσουν αυτό το μήνα, στο «σωτήριον έτος 2020».

Πρώτη Μαΐου λοιπόν, και  κάτι περίεργο συμβαίνει με τα οικονομικά, κάποια περίεργη είδηση έχουμε να πάρουμε, και δεν θα μας ευχαριστήσει καθόλου. Εξ άλλου, η Σελήνη θα προχωράει για αντίθεση με τον εκρηκτικό Άρη.

Τέσσερις Μαΐου, μεγάλη πίεση στο λαό, θα βρίσκεται προ των πυλών. Είναι μοιραίο, είναι αναπόφευκτο, είναι πεπρωμένο, είναι προγραμματισμένο. Δόλιο σχέδιο.

Επτά Μαΐου Πανσέληνος, με τη Σελήνη στο Σκορπιό (ψέματα σας λένε). Η πίεση μεγαλώνει, «βασανισμένοι αλλοδαποί» εξαγριώνονται, και κάποιοι έχοντες και κατέχοντες εξουσία και μερικά δις, στενοχωριούνται αφάνταστα.

Έντεκα Μαΐου, ο Κρόνος γίνεται ανάδρομος, χάνει κάποιο ποσοστό δύναμης, και εφ’ όσον έχει να κάνει με στερήσεις και μάντρωμα, ελπίζουμε ότι η καταπίεση αρχίζει να χαλαρώνει. Όχι όμως και η οικονομική καταπίεση. Δεν περνάμε καλά, αυτό είναι σίγουρο.

Δεκατέσσερις Μαΐου, γίνεται ανάδρομος και ο Δίας, και αρχίζει σιγά-σιγά να πλησιάζει και πάλι τον Πλούτωνα. Καινούρια πράγματα μας στενοχωρούν και μας ανησυχούν.

Και τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν στις 26 Μαΐου. Ξημερώνει, και ο Ουρανός στις 8 μοίρες του Ταύρου, κάνει εξάγωνο με τον Άρη που θα βρίσκεται στις 8 μοίρες των Ιχθύων. Αρκετά καλή σχέση.

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης των εκπλήξεων, του απροσδόκητου, και όχι πάντα του ευχάριστου. Ο Άρης είναι ο εκρηκτικός πολεμιστής, του μετάλλου και της φωτιάς, ο πολεμοχαρής και επαναστατικός. Ο Ουρανός στη σύγχρονη Αστρολογία, θεωρείται κυβερνήτης των ΗΠΑ, εφ’ όσον πιστεύεται πως η χώρα αυτή ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου.

Από τότε που ο Ουρανός μπήκε στο ζώδιο του Ταύρου άρχισαν να γίνονται γνωστά, κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με μεταβολές στο τραπεζικό και οικονομικό σύστημα, αλλά και θέματα που έχουν σχέση με τη διατροφή, και την καλλιέργεια της γης. Στις 26 Μαΐου, ο Ουρανός θα βρίσκεται στον 12ο οίκο, τον οίκο της απώλειας, συμπεραίνουμε λοιπόν, ότι κάποια θέματα στο τραπεζικό και οικονομικό σύστημα, θα υποστούν μεγάλες μεταβολές, που δεν θα είναι καθόλου ευχάριστες. Αν πάλι σκεφτούμε πως ο Ουρανός κυβερνάει τις ΗΠΑ, τότε συμπεραίνουμε, πως κάποιο πολύ σημαντικό γεγονός στο οικονομικό σύστημα των ΗΠΑ, θα επηρεάσει και τον υπόλοιπο κόσμο. 

Υπάρχουν όμως και κάποια ακόμα στοιχεία που μας βάζουν σε σκέψεις. Οι 2 αστεροειδείς που θα βρίσκονται στο προσκήνιο, στις 26 Μαΐου. Κοντά στον Ουρανό θα βρίσκεται ο αστεροειδής Ψυχή, και τον Άρη θα πλησιάζει ο αστεροειδής Δήμητρα.

Απροσδόκητες αποφάσεις σχετικά με το τραπεζικό και οικονομικό σύστημα, που θα προέλθουν από τις ΗΠΑ, θα επηρεάσουν όλο τον κόσμο, και θα μας κάνουν να αντιληφθούμε ότι ακόμα και τα βασικά είδη διατροφής, θα μπουν σε μια πορεία, όπου η εξασφάλιση τους θα γίνει το πρώτο και κύριο μέλημα μας.

Κουράγιο, ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε.