Ο Καμπόσος έφερε τα πρώτα τεστ -αστραπή για τον Κορωναϊό. Ξεκινά την ανίχνευση στις ομάδες υψηλού κινδύνου

2978

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος είναι ο πρώτος Δήμαρχος, στην Ελλάδα, που προχώρησε στην προμήθεια Τεστ αντισωμάτων  IgG και IgM προκειμένου να ελέγξει την επιδημιολογική εξάπλωση του COVID -19 σε ομάδες υψηλού κινδύνου και να δημιουργήσει έτσι ένα τοίχος ψυχικής ηρεμίας στους υπαλλήλους και Δημότες, εν όψει της χαλάρωσης των μέτρων κοινωνικής απομόνωσης.

Απέδειξε για μια ακόμη φορά την ικανότητά του να λαμβάνει γρήγορες αποφάσεις και μέτρα υπέρ των συμπολιτών του, «δείχνοντας πλάτη» σε πολιτικούς και παράγοντες που αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν την κρισιμότητα του χρόνου στην λήψη και κυρίως εφαρμογή των όποιων αποφάσεων.

Την είδηση έδωσε στην δημοσιότητα ο ίδιος ο Δημήτρης Καμπόσος, αποκαλύπτοντας στο προσωπικό του face book ότι έχει ήδη προμηθευτεί μια πρώτη παρτίδα από 300 Rapid test Αντισωμάτων.

Πληροφορίες του Akromolio.gr αναφέρουν ότι το κόστος των 300 αυτών τεστ καλύφθηκε με εισφορές του ιδίου και των αντιδημάρχων του Δήμου Άργους Μυκηνών, όπως άλλωστε είχε γίνει και με τις 40 σύγχρονες στολές που παρέδωσε στο νοσοκομείου Άργους για προστασία του νοσηλευτικού προσωπικού.

Τα τεστ Αντισωμάτων IgG και IgM που προμηθεύτηκε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών είναι, σύμφωνα πάντοτε με τις ίδιες πηγές πληροφοριών υπερσύγχρονα και έχουν αξιολογηθεί από τους ειδικούς οργανισμούς ως 100% αξιόπιστα και 97% ευαίσθητα, ενώ η κυκλοφορία τους έχει αναγγελθεί (όπως ο νόμος ορίζει) και στον Ε.Ο.Φ.

Στο Βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πως παρουσίασε ο ΑΝΤ-1 την είδηση κυκλοφορίας των σύγχρονων Rapid test Αντισωμάτων IgG και IgM για τον COVID -19 και την ευκολία εφαρμογής τους.

https://youtu.be/kFynXOCVWSo?list=PLOr8_NyPviM5wBNH7fDPzXab58Wm122DM