Ο ΑΝΤ-1 …ο Καμπόσος… ο Χειβιδόπουλος και οι αρνητές των μέτρων υπέρ του λαού για τον COVID -19

327
Δημήτρης Καμπόσος. "Στηρίζει εμπράκτως τους Δημότες του στον αγώνα κατά του Κορωναϊού

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Η αποκλειστικότητα που πρόβαλε το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ-1, σχετικά με την αναγκαιότητα και την χρησιμότητα των τεστ αντισωμάτων, που χρησιμοποιούνται ευρέως για την ανίχνευση της επιδημιολογικής πορείας του COVID -19, ταρακούνησε την Ελλάδα και ιδιαιτέρως τον Δήμο Άργους.

Ο Δημήτρης Καμπόσος αντέδρασε υπερήφανα για τον Δήμο του γράφοντας (στις 26 Απριλίου 2020) στην προσωπική του σελίδα στο Face book: «Ο δήμος Άργους Μυκηνών είναι πολύ μπροστά. 300 τέτοια τεστ τα έχουμε στα χέρια μας από 23/4…..Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. Πάντα δίπλα σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ». Μάλιστα, παρέθεσε και το σχετικό VIDEO από το δελτίο του πανελλαδικού καναλιού.

Το ρεπορτάζ που έκανε το akromolio.gr (Διαβάστε ΕΔΩ )  έφερε στο φως μια ακόμη είδηση που ο Καμπόσος την είχε αποκρύψει. Το κόστος των τεστ το είχαν επωμισθεί ο ίδιος και τα μέλη της δημοτικής του παράταξης. Ο δημοτικός κορβανάς δεν χρεώθηκε ούτε ένα ευρώ.

Ο Τάσος Χειβιδόπουλος, με παλαιοκομματική λογική, επιχείρησε να κάνει γκρίζα αντιπολίτευση υπό τον ψευδή και παραπλανητικό τίτλο «Με αφορμή την προμήθεια από τον Δήμο Άργους Μυκηνών ?????!!!!! Rapid test», βάζοντας μπροστά δύο στελέχη της παράταξής του.

Το μυθοπλαστικό σενάριο Χειβιδόπουλου, Θωμόπουλου και Mavromati, όπως αυτό παρουσιάσθηκε στα προσωπικά τους Facebook, κατέρρευσε και τους καταπλάκωσε άμεσα καθώς αποδείχθηκε ότι ήταν δομημένο με ψέμα, άγνοια και κακή πρόθεση.

Η αλήθεια, είναι φως και η φαυλότητα είναι σκοτάδι.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, γνωστοποιώντας σήμερα δημοσίως την προσφορά των αιρετών της παράταξής του προς τους 200 περίπου εργαζόμενους του Δήμου (Δείτε ΕΔΩ) ξεκαθάρισε πως «τα προσωπικά δεδομένα όσων θελήσουν να υποβληθούν στο τεστ καθώς και οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας θα αποτελούν πρωταρχική μέριμνα». Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου διευκρίνισε πως πρόκειται περί εθελοντικής εφαρμογής υπό την επίβλεψη του ιατρού εργασίας του Δήμου. Δήλωσε ότι ο Δήμος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να καλύψει το σύνολο των Δημοτών, παρά το χαμηλό κόστος των σύγχρονων και αξιόπιστων τεστ αντισωμάτων IgG και IgM, τα οποία διατίθενται ήδη στα φαρμακεία. Θύμισε ότι η κυβέρνηση έχει προαναγγείλει την διεξαγωγή σε ευρύτατη κλίμακα των τεστ αντισωμάτων IgG και IgM και κατέληξε τονίζοντας την ανάγκη να καταπολεμήσουμε το κλίμα φοβίας που έχει κυριαρχήσει, χωρίς όμως να αμελούμε την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας που υποδεικνύουν οι ειδικοί επιστήμονες. «Γι’ αυτό άλλωστε», όπως είπε, «έχουμε προμηθευτεί και εφοδιάζουμε τους εργαζόμενους του δήμου με μάσκες, γάντια και αντισηπτικό υλικό, ταυτόχρονα με τις συνεχείς απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους».

Η αντιπολίτευση που ασκείται στον Καμπόσο, αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά πολύ φτωχή πολιτικά και πολύ δεύτερη δημοτικά. Προφανώς, δεν μπορεί να παρακολουθήσει τις συνεχείς δράσεις υποστήριξης των δημοτών (Ασφάλιση μαθητών, φύλαξη δημοτικών κτηρίων, διατροφή απόρων, αγώνας για την προστασία της πρώτης κατοικίας, λειτουργία κοινωνικών δομών κλπ). Ούτε την ανάταξη του ιστορικού δήμου σε επίπεδο πρωταγωνιστή της πολιτικής, εθνικής και κοινωνικής ζωής της Ελλάδος (Προβολή της Αργείας καταγωγής της Μακεδονικής δυναστείας, απόδοση τιμής στους σύγχρονους ήρωες, Πανανά, Κατσίφα). Ούτε την στήριξη των δυνάμεων ασφαλείας (παροχή εφοδίων και μέσων εκτέλεσης της αποστολής τους). Ούτε καν την ζωντανή παρουσία του δήμου σε πρωτοβουλίες προστασίας των δημοτών από τον Κορωναϊό (Προσφορά ειδικού μηχανήματος Μοριακών τεστ στο νοσοκομείο, ειδικές στολές για το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, ειδική πρόνοια για τους εργαζόμενους του δήμου). Και όλα αυτά με ταυτόχρονη εκτέλεση έργων υποδομών από την ΔΕΥΑΑΡΜ και όχι μόνον, σε περίοδο που «το κράτος και η οικονομία έχουν κατεβάσει ρολά».

Ο Τάσος Χειβιδόπουλος και κάποιοι εκ των συνεργατών του θα πρέπει να αναρωτηθούν μήπως με τον τρόπο που πολιτεύονται επαληθεύουν κάτι που έχει ακουστεί πολύ εις βάρος τους …«Αυτοί είναι εχθροί του Άργους»!