Οργή! Για αυτούς που κυβερνούν… για όσους τους υπηρετούν… για όσους τους πιστεύουν και για όσους τους ανέχονται

317

του Πολύδωρου Ιππ. Δάκογλου

Ξυπνήσαμε μια μέρα τον Φεβρουάριο του 2020 και ακούσαμε τους πληρωμένους και τους αμόρφωτους των συστημικών καναλιών και των ραδιοφώνων να μας πουλάνε θάνατο. Επειδή, οι ίδιοι άνθρωποι δουλεύουν και στις εφημερίδες και τα συστημικά site, μέσα σε 24 ώρες, το εμπόριο θανάτου εξελίχθηκε σε πανδημία θανατηφόρων ειδήσεων.

Χρειάσθηκαν λίγες μόνον ημέρες, μέχρι να βγει στην αγορά ένα ανταγωνιστικό προϊόν με περιεχόμενο «Πως θα αποφύγετε τον θάνατο». Το διακίνησαν οι κυβερνητικοί και εν γένει οι συστημικοί παράγοντες της παγκοσμιοποίησης.

Μας έβαλαν μπροστά στο ψευδές δίλημμα «25 εκατομμύρια νεκροί ή 2 τρισεκατομμύρια οικονομική ζημία, παγκοσμίως». Μας απέκρυψαν πως όλα αυτά είναι «θεωρητικά μαθηματικά μοντέλα, σε ένα παίγνιο θεωριών και συμφερόντων».

Μια πιο προσεκτική ματιά δείχνει πως, πέραν της επιθετικότητας και της ταχύτητας διάδοσης του COVID -19, στην πραγματικότητα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ήπιας μορφής επιδημίας, σε σύγκριση με αυτήν του αιμορραγικού πυρετού Ebola (EVD), του Δάγκειου πυρετού, της Χολέρας (ναι υπάρχει ακόμα και σκοτώνει) του MERS-CoV, της Ηπατίτιδας και άλλων πολλών που προσβάλλουν περισσότερους από 5.000.000 ανθρώπους ετησίως οδηγώντας στον θάνατο περίπου 1.000.000 εξ αυτών.

Το πραγματικό δίλημμα της πανδημίας του COVID -19 είναι «300.000 θάνατοι ή 25 τρισεκατομμύρια οικονομική ζημία, παγκοσμίως». Όμως αυτό δεν το αναφέρουν. Ούτε μας λένε ότι το 90% των νεκρών θα έχουν ξεπεράσει το προσδόκιμο ζωής ή θα έπασχαν από νόσους που αργά ή γρήγορα θα τους απομάκρυναν από κοντά μας. Και βέβαια δεν ακούγεται κουβέντα για τις αλλαγές που ετοιμάζουν στην λειτουργία των κοινωνικών μοντέλων που γνωρίζουμε, ούτε γίνεται αποτίμηση των ζημιών σε υποδομές, γνώσεις και θεσμούς ελευθερίας των Εθνών, των Λαών και των Ανθρώπων.

Οι μηχανισμοί επικράτησαν, με σύμμαχους τους φοβικούς, τους βολεμένους και τους αγορασμένους. Ένα άλλου τύπου αύριο προετοιμάζεται, για να επιβληθεί στις προηγμένες (οικονομικά) κοινωνίες.

Είμαι οργισμένος με αυτούς που δήθεν κυβερνούν ενώ στην πραγματικότητα ακολουθούν τις οδηγίες ξένων κέντρων και “ειδικών συμβούλων”, και μας προσβάλλουν χρησιμοποιώντας υπηρέτες που μας κουνάνε το δάχτυλο αντί να δίνουν λύσεις ικανές να εφαρμοστούν.

Είμαι πολύ οργισμένος με όσους από αμορφωσιά και έλλειψη επιθυμίας απόκτησης γνώσεων πιστεύουν και υποστηρίζουν τα συνεχώς διαψευδόμενα σενάρια σωτηρίας που μας σερβίρουν, ανέχονται όσα συμβαίνουν και ετοιμάζονται να αποδεχτούν όλα αυτά που έρχονται από το άμεσο μέλλον.

Είμαι απόλυτα οργισμένος γιατί οι Έλληνες δεν αντιδρούν όταν ακούνε τα τσουτσέκια του συστήματος να μιλάνε σαν να «έχουν κάνει Ειδικά Συμβόλαια με το Θεό ότι του χρόνου θα είμαστε όλοι ζωντανοί» και άρα θα μπορούμε να κάνουμε όλα όσα μας κλέβουν σήμερα.

Τι πρέπει να κάνουμε; Να υποταχθούμε; Να προσαρμοσθούμε; Να επαναστατήσουμε; Να αντιδράσουμε; Να επιβιώσουμε;

Ότι και αν αποφασίσουμε, μόνοι ή μετά πολλών, ας θυμηθούμε ότι οφείλουμε να ενεργήσουμε διαφυλάσσοντας τις ανθρώπινες και φυσικές αξίες της Ελευθερίας, της Φυσικής Επιλογής, της Εθνικής κυριαρχίας και της προστασίας των φυλετικών ιδιαιτεροτήτων των λαών.

Υ.Γ.: Αν κάνετε τον κόπο και διαβάσετε τις οδηγίες των αρμόδιων οργανισμών αντιμετώπισης των επιδημιών, θα δείτε ότι πουθενά δεν αναφέρονται σε απαγόρευση της κολύμβησης, ούτε σε απαγόρευση μετάδοσης των ύμνων του Επιταφίου ή της Ανάστασης μέσω μεγαφώνων. Ούτε βεβαίως αναφέρουν πουθενά ότι “επιτρέπεται η παράδοση κατ’ οίκον στα μπιφτέκια και απαγορεύεται η παράδοση κατ’ οίκον του Θείου Φωτός”.

ΠΗΓΗ: http://koinosparanomastis.blogspot.com/2020/04/blog-post_9.html