Η σιωπή των αμνών των «Πατριωτικών» κομμάτων. Καμία δήλωση στήριξης της περιφοράς Επιταφίου και Αναστάσιμων Ακολουθιών

296

Η κοινωνία βρίσκεται σε ένα δόγμα «σοκ και δέος» από το πογκρόμ διωγμών των «μενουμεσπιτάκηδων». Φόβος και απειλές χρηματικών προστίμων και αυτόφωρων διαδικασιών. Κούνημα καθημερινά το δάχτυλο από τον Έλληνα Τομ Κρουζ (εκτός εάν είναι σε καμιά συνοικία ευπαθών που τότε βάζει τη μαγκιά στο τσεπάκι). Ευθέως δηλώσεις ότι πλέον θα αστυνομεύεται επίσημα η σκέψη και ο λόγος, καθώς και η πρόθεση και κανείς νομικός κύκλος δεν αντιδρά!!..

Απαγόρευση σε Χριστιανικά μεγάφωνα, μούγκα στη στρούγκα για τους Ιμάμηδες και τα Μουσουλμανικά μεγάφωνα. Μέτρα «ασφαλείας» για Σούπερ μάρκετ- Τράπεζες κλπ που ΔΕΝ ισχύουν για Εκκλησίες!! και Νεκροταφεία (με την ΙΕΡΗ επίσης ΜΟΥΓΚΑ και συνενοχή της Ιεράς Συνόδου). Πογκρόμ διώξεων σε Ιερείς για τη Θεία Κοινωνία, κοιτάζουμε τα σύννεφα και είναι απλά Δευτέρα για τους δεκάδες-εκατοντάδες «ευπαθείς» και λαθρομετανάστες που αλωνίζουν σε πόλεις-σούπερ μάρκετ και ΑΤΜ Τραπεζών….

Η μεγάλη σφαλιάρα όμως έρχεται εξ αριστερών και δείχνει το πόσο δυσκίνητα, προσκυνημένα ή ανίκανα είναι τα δήθεν «δεξιά» ή «Πατριωτικά» κόμματα και κινήσεις στην Ελλάδα…

Ὁ ἄθεος (;) Ἀλαβάνος προτείνει: «Νὰ γίνει περιφορὰ τοῦ Ἐπιταφίου! Εἶναι παράδοση τοῦ λαοῦ μας!»

 Έχει ενδιαφέρον να θυμηθούμε μερικές φράσεις του ίδιου: «Μετάνιωσα που έχρισα τον Τσίπρα πρόεδρο του Συνασπισμού. Αλλά κι ο Χριστός είχε τον Ιούδα μαθητή του»

 «Δεν έχει νόημα να πω ότι μετάνιωσα που έχρισα πρόεδρο του Συνασπισμού τον Αλέξη Τσίπρα. Κανένα. Είναι αυτονόητο. Και ο Χριστός είχε τον Ιούδα μαθητή του. Και ήταν και Θεός ο Χριστός..»

«Καμιά κυβέρνηση δεν έχει κάνει τέτοια παράδοση της δημόσιας περιουσίας, από τη βαυαροκρατία. Ούτε η δικτατορία του Μεταξά, ούτε η δικτατορία των συνταγματαρχών.» 

ΧΒΜ