Η “διαχείρηση” ενός λαού από μια κυβέρνηση που δήθεν νοιάζεται

128

 Του Χάρη Μιχαλακόπουλου….

Όσο τρέχει ο χρόνος, της εποχής του κορωναϊού, τόσο βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα:

Χάρης Βασ. Μιχαλακόπουλος

Α)  Η επιρροή-δύναμη των ΜΜΕ στο μυαλό των πολλών, πόσο μάλλον δε όταν το χρήμα ρέει άφθονο από το Κράτος σε αυτά. Επίσης το πόσο απροκάλυπτα -ξεδιάντροπα λειτουργούν όταν θέλουν να πουλήσουν το «προϊόν». Ποιο είναι αυτό τώρα; Φόβος και υπακοή.

Β) Ότι ο γενικός πληθυσμός των Ελλήνων είναι πειθαρχημένος και “υπάκουος” αρκεί να του ορίσεις τον κατάλληλο “ειδικό” να σου εξηγεί το “πρόβλημα”.

Γ) Οι αντίθετες γνώμες και απόψεις, ακόμα και πολλαπλάσια τεκμηριώμενες, καίγονται στη πυρά και δαιμονοποιούνται ως άλλες μάγισσες, εφόσον δεν είναι ψόφια ψάρια να πάνε με το ρεύμα.

Δ) Οι έννοιες Δημοκρατία-Συνταγματικά δικαιώματα- Εργασιακές σχέσεις κλπ έχουν γίνει κυριολεκτικά ένα πατσαβούρι, εις το όνομα της κάθε “έκτακτης ανάγκης”, όπως την ορίζουν οι εκάστοτε έχοντες την εξουσία, οι οποίοι είναι και τα σκυλάκια-κανίς των διαφόρων soros (που ελέγχουν τα ΜΜΕ… και το φίδι συνεχίζει μέχρι να φάει την ουρά του.

Ε) Η επίθεση εναντίον της Ορθόδοξης Πίστης είναι δεδομένη και φάνηκε απροκάλυπτα. Πάσχα των Ελλήνων και οι Εκκλησίες είχαν αυστηρότερα και πιο παράλογα μέτρα ακόμα και από τα σούπερ-μάρκετ, τις τράπεζες κλπ. Η συμμετοχή -συνενοχή της ηγεσίας της Εκκλησίας σε αυτό το αίσχος ήταν καταλυτική. Πλέον τίθεται θέμα κατά πόσο εφαρμόζεται η Ορθόδοξη Πίστη, γιατί τα λόγια τους είναι ξεκάθαρα μιας Δυτικής Προτεσταντικής λογικής που καμία σχέση δεν έχει με τον τρόπο λατρείας της Ορθόδοξης Πίστης.

ΣΤ) Διαγγέλματα από Έλληνα Πρωθυπουργό και ούτε μια φορά τη λέξη Έλληνας και Ελληνίδα!!!..Απευθυνόταν σε συμπολίτες!!!

Ζ) Εντελώς διαφορετική συμπεριφορά και κανόνες ισχύουν για τους Έλληνες σε σχέση με οποιοδήποτε αλλοδαπό ζει στη χώρα μας. ΣΟΚ και ΔΕΟΣ -ΤΙΜΩΡΙΑ στον Έλληνα, χάιδεμα στη πλάτη στον άγνωστου ταυτότητος περιπλανώμενο στην Ελλάδα. Στο παιχνίδι υπάκουοι 100% τα πολιτικά όργανα και οι υπηρεσίες που κανονικά έπρεπε να εφαρμόζουν το νόμο και το Σύνταγμα και όχι τις πολιτικές ή άλλες εντολές που ξεσκίζουν οποιαδήποτε έννοια ισονομίας.

Παρακολουθώντας καθημερινά το τι λένε οι Τσιόδρας (1) –Χαρδαλιάς (2) βγαίνουν τα εξής χρήσιμα συμπεράσματα:

Α) Ο «ειδικός»-1,  εδώ και 1 μήνα φάσκει και αντιφάσκει συνεχώς και πάντα με σοβαρό ύφος ή καλύτερα με το ύφος μιας νυφίτσας. Αυτό-αναιρείται μέρα παρά μέρα χωρίς ίχνος ντροπής ή μομφής από κανέναν.

Β) Χρησιμοποιούνται ευρέως στήλες και στατιστικά κατά το δοκούν (στατιστική- επιστήμη του ψεύδους) και ουδείς από τους δημοσιογράφους δεν απορεί που είναι τα υπόλοιπα στατιστικά που εμφανίζονται και εξαφανίζονται, ανάλογα με την προπαγάνδα.

Γ) Είναι φανερό ότι δεν έχει ληφθεί ποτέ μέριμνα για την οικονομική καταστροφή και τα πολλαπλάσια ανθρώπινα θύματα που θα φέρει αυτή. Τα στατιστικά αυτά εξαφανίστηκαν παρομοίως.

Δ) Είναι φανερό ότι έχουν πέσει θύματα των αριθμών ή χειρότερα δεν τους νοιάζει κάτι άλλο από το να εκτελέσουν «άνωθεν» εντολές.

Ε) Ο»ειδικός»-2 έχει ξεπεράσει σε αλαζονεία τη Μέρκελ και ως άλλος Στρατάρχης Πάτον κουνάει το δάχτυλο καθημερινά σε εκατομμύρια Έλληνες (ζει μεγάλες στιγμές), όταν φυσικά δεν τον παίρνουν με τις κλωτσιές οι γύφτοι που τότε τρέχει σαν λαγός.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της όλης κοροϊδίας και του πόσο θέλουν να μας “σώσουν” ή να προφυλάξουν τη χώρα και τον οικονομικό της ιστό είναι αυτό που συμβαίνει με τα rapid test αντισωμάτων…

Πριν ένα μήνα, ο “ειδικός 1” λοιδωρούσε λύσεις που αποδεδειγμένα έσωσαν χώρες, με 1002 δικαιολογίες. Μετά τις συζητούσε. Τέλος τις αποδέχθηκε και τις πρότεινε με χαρά. Μετά άρχισε να βάζει τα “αλλά” και τα “ίσως” και διάφορες προϋποθέσεις.

Όταν αυτές οι λύσεις ήρθαν από την ελεύθερη αγορά και επιχειρηματίες τότε έδωσαν ένα μεγάλο STOP, μέχρι…. .

Μέχρι τι ρε Κυβερνητικοί απατεώνες; Μέχρι να περάσει και αυτό από τη τσέπη σας και διαφόρων ημετέρων;

Τόσο σας νοιάζονται να ξέρετε. Νοιάζονται τόσο όσο τους λένε η Μέρκελ -η Ε.Ε και οι χρηματοδότες τους. Ευρώ δεν δίνουν για εσάς και το τουρισμό και τη τόνωση ασφαλείας των πολιτών ή την επιχειρηματικότητα.

ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΠΙΤΙ και Η ΤΥΧΗ ΣΑΣ δουλεύει. Θα βγείτε από αυτό χωρίς δουλειές -με επιδόματα πείνας -χωρίς σπίτια (τα δικαστήρια ανοίγουν νωρίτερα από όλα -τυχαίο ή βιάζονται να δώσουν στις Τράπεζες τη δυνατότητα να σας πάρουν τα σπίτια και να τα δώσουν σε ΜΚΟ-λαθρομετανάστες). Θα βγείτε από τα σπίτια και οι περιορισμοί θα έχουν παραμείνει. Θα είστε αιώνια σκλάβοι ενός sms, ή ενός τσιπ όπως λέγεται. Όσο εσείς καθίσατε σπίτι πειθαρχημένα, το Σύνταγμα και οι ατομικές ελευθερίες κουρελιάστηκαν και στο τομέα των εμβολιασμών. Θα βγείτε από τα σπίτια σας και θα δείτε πόσοι νέοι έποικοι και πόσες νέες δομές φτιάχτηκαν όσο εσείς κοιτούσατε τους “ειδικούς” κάθε ημέρα στις 6 στην TV ή ακούγατε τα διαγγέλματα από το “συμπολίτη” σας Πρωθυπουργεύων. Να σας λέει ότι περνάμε σε νέα εποχή και δεν απορεί κανείς σας το τι εννοεί.

Το ότι αυτή τη στιγμή γίνεται ένα Παγκόσμιο πείραμα και ένας Παγκόσμιος Πόλεμος το βλέπουν και οι πλέον τυφλοί. Όποιος δε το βλέπει απλά είναι κενός εγκεφάλου ή γιουσουφάκι.

Όσο κρατούν γερά οι Τραμπ –Πούτιν –Ινδία –Βραζιλία -κλπ χώρες, οι διάφοροι soros -bill gates και τα κουτσούνια τους (όπως η Μέρκελ και οι υποτακτικοί της σε Ε.Ε –ΟΗΕ -ΠΟΥ Παγκόσμια ΜΜΕ κλπ), δε θα νικήσουν.

Το ζήτημα είναι πότε οι λαοί θα ξυπνήσουν. Δεν φτάνουν μόνο οι ηγέτες.

Αναζητείτε λαός λοιπόν με στοιχειώδες μυαλό-κριτική ικανότητα-ψυχή και πίστη….

Αντί υστερόγραφου, οι στίχοι του τραγουδιού έγραψε ο Πάνος Φαλάρας (στίχοι και μουσική)!

Όπως και να ’ναι ο κόσμος, όσα κι αν έχει στραβά,
έστω κι αν μείνω πια μόνος, πάντα θα φεύγω μπροστά.

Όσα γραφτά κι αν θα κάψουν, στο φως δεν βάζουν φωτιά.
Όσες αλήθειες κι αν θάψουν, λεύτερη μένει η καρδιά.

Όπως και να ’ναι τούτη η γη, θα ’μαι στην πρώτη τη γραμμή,
όπως και τώρα, τώρα, τώρα που είναι δίσεκτοι οι καιροί.

Όπως και να ’ναι ο κόσμος, δε θα σταθώ πουθενά.
Δεν καρτεράει ο χρόνος, πίσω ποτέ δε γυρνά.

Όπως και να ’ναι ο κόσμος, θα τραγουδώ στη ζωή.
Για να μερέψει ο πόνος πρέπει να κλείσει η πληγή.

 

ΠΗΓΗ: http://koinosparanomastis.blogspot.com/2020/04/blog-post_99.html