Η δήθεν βοήθεια της Ε.Ε για τα σύνορα…700 εκατόμμυρια μόνο για μετανάστες. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα (διαβάστε που πάνε τα λεφτά)

237

Στη περίοδο της κρίσης των συνόρων στο Έβρο, η Ε.Ε μετά από πιέσεις αναγκάστηκε να εξαγγείλει βοήθεια 700 εκατομμυρίων ευρώ για τη φύλαξη και προστασία των Ευρωπαϊκών συνόρων της. Το θετικό ήταν ότι αναγνώρισε ως Ευρωπαϊκό σύνορο τον Έβρο και τα νησιά της χώρας μας. Θυμίζουμε ότι η μεθοδευμένη προσπάθεια εισβολής είχε γίνει ΜΟΝΟ στα Ελληνικά σύνορα, αφού δεν καταγράφηκε καμία προσπάθεια εισβολής στα Βουλγαρικά σύνορα με Τουρκία. Φυσικά η Βουλγαρία είχε προειδοποιήσει τι θα έκανε σε αυτή τη περίπτωση!!

Επίτροπος Μετανάστευσης Ε.Ε. Γιόχανσον

Αφού πέρασε λίγος καιρός η γνωστή λαθρολάγνα Ε.Ε, η οποία κινείται στο ρυθμό των ΜΚΟ του George Soros, επανήλθε στη «κανονικότητά» της. Στη κανονικότητα που λέει ΟΛΑ για τις ΜΚΟ και τους λαθρομετανάστες-ΤΙΠΟΤΑ για τους Έλληνες.

Η Σουηδή Επίτροπος Γιόχανσον, που συνεχίζει το έργο εποικισμού και εξισλαμισμού της Ευρώπης του προκατόχου της Δημ. Αβραμόπουλου, έκανε τη μοιρασιά. Όπως θα διαβάσετε ακόμα και η Βουλγαρία παίρνει λεφτά!!…και τα υπόλοιπα φυσικά οι λαθροεισβολείς και οι ΜΚΟ για τις δομές…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:  ΕΔΩ