ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ: Χρειαζόμαστε πολύ περισσότερα Τεστ για τον Κορωναϊό. Ο ΕΟΔΥ ακολουθεί λάθος πρωτόκολλο

89
Τσιόδρας με Πουλά, Μηταράκη και Γεωργόπουλος στο προαύλιο του HOT SPOT ΓΑΛΑΞΙΑΣ

Η συνέντευξη του Ανδρέα Πουλά (βουλευτή Αργολίδας –ΚΙΝΑΛ- και τ. Διευθυντού της Νεφρολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Άργους) στον Άκη Γκάτζιο είναι αποκαλυπτική ως προς την ανακολουθία των κυβερνητικών υπευθύνων σχετικά με την ελλειμματική διαχείριση της υγειονομικής βόμβας της δομής του ΓΑΛΑΞΙΑ στον Δήμο Ερμιονίδας. Συγχρόνως όμως φέρνει στην επιφάνεια το ολοένα και περισσότερο εμφανιζόμενο κύμα επικρίσεων για την στρατηγική του ΕΟΔΥ που εκπροσωπεί ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Είπε ο Ανδρέας Πουλάς, ο οποίος βρέθηκε στον χώρο του ΓΑΛΑΞΙΑ από την πρώτη στιγμή:

«Από τη στιγμή που γίνεται τόσο περιορισμένος αριθμός τεστ εγώ δεν είμαι σίγουρος ότι μπορούν να μην έχουν ξεφύγει ένα – δύο περιστατικά και τα οποία δεν ξέρουμε τι κατάληξη θα έχουν αύριο. Βλέπετε πώς ξεπετάγεται σαν μανιτάρι αυτός ο ιός.
Για την Ερμιονίδα δεν ησυχάζω ακόμα. Αν δεν περάσει και η άλλη βδομάδα δεν θα έχω ησυχάσει. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα φανεί αν υπάρχει διασπορά του ιού».

Ο Τομεάρχης Υγείας του ΚΙΝΑΛ διαφωνεί και ως προς το πρωτόκολλο που εφαρμόζει ο ΕΟΔΥ. Διαβάστε την δήλωσή του:

«Έχουμε κάνει ένα λάθος στρατηγικής. Εμείς φωνάζουμε από την πρώτη μέρα και λέμε, κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ γιατί με αυτό τον τρόπο βρίσκουμε, απομονώνουμε και προστατεύουμε και τις ευαίσθητες ευπαθείς ομάδες».

Ολόκληρη η συνέντευξη στον σύνδεσμο

https://anagnostis.org/article/ta-nosokomeia-argolidas-antehoyn-baros-lathi-stin-ermionida-oikonomia-tin-epomeni-mera