Πρόστιμα στη μεταφορά εικόνας της Παναγίας στο Αίγιο.  Εκεί κατάντησαν την Αστυνομία

197

Ο κατήφορος στη μονομερή αντιμετώπιση των γηγενών κατοίκων συνεχίζεται. Συγκεκριμένα στους Ορθόδοξους Χριστιανούς ή όσους δεν διαδηλώνουν με αριστερό πρόσημο. Ακόμα ένα προκλητικό γεγονός «επιβολής της τάξεως και του νόμου» στο Αίγιο… Ένα από τα πολλά πλέον.

Στην επιβολή διοικητικών προστίμων προχώρησε η Αστυνομία στην πόλη του Αιγίου, λόγω της μη τήρησης των μέτρων κατά την διάρκεια της περιφοράς της εικόνας της πολιούχου Παναγίας Τρυπητής, με αφορμή την σημερινή εορτή της Ζωοδόχου Πηγής.

Ειδικότερα, μετά το τέλος της θείας λειτουργίας, που τελέσθηκε χωρίς την παρουσία πιστών στον ιερό ναό της Φανερωμένης όπου φιλοξενείται η εικόνα λόγω προγραμματισμένων εργασιών στο ιερό προσκύνημα, ακολούθησε περιφορά.

Στην συνέχεια, σύμφωνα με την Αστυνομία, επιβλήθηκε τροχονομικό πρόστιμο σε οδηγό ημιφορτηγού αυτοκίνητου που μετέφερε την εικόνα, καθώς και διοικητικό πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση σε περίπου 10 πολίτες, οι οποίοι συμμετείχαν στην περιφορά.

ΠΗΓΗ: ΕΔΩ