Ο Ιερέας που συνέλαβαν… ο δολοφονημένος Ηγέτης και ο ερχομός των τεστ Αντισωμάτων

646
Σύνθεση του Ζαχαρία Ζαχαρόπουλου

3 σχόλια από τον Ε. Π. ΜΟΝΟ

ΣΧΟΛΙΟ 1. Οι Φαρισαίοι, ο Ιούδας και ο Πιλάτος

Το Πρότυπο!

“Κατά τεκμήριο, Ένας είναι που ξεχωρίζει! Ένας είναι που ηγείται! Ένας είναι που αίρει τις αμαρτίες των άλλων. Και εσύ Παπά Μου είσαι ΕΝΑΣ”!

Λόγια καρδιάς γραμμένα από εμένα για τον Πατέρα Θεόδωρο Ζώη, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Ηγουμενίτσας. Τον Ιερέα ο οποίος, μετά από τηλεφώνημα ρουφιάνου, προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα κατηγορούμενος ότι επέτρεψε σε πιστούς να προσκυνήσουν τον Επιτάφιο.

Για να καταλάβετε ποιον συνέλαβαν, ο 60χρονος ιερέας είναι  πολύτεκνος με 11 παιδιά. Ηγείται εκστρατείας συλλογής περισσότερων από 3.000 φιάλες αίματος ετησίως. Μαγειρεύει ο ίδιος για τα συσσίτια της αγάπης και στέλνει φαγητό στους κρατουμένους της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Βοηθά αναξιοπαθούντες, φροντίζει τους άστεγους με τα χέρια του και ενημερώνει τις έγκυες προκειμένου να συλλεχθούν βλαστοκύτταρα που θα βοηθήσουν τα παιδιά εάν αρρωστήσουν.

Αυτόν τον Άνθρωπο συνέλαβαν σήμερα Μεγάλη Παρασκευή για το μέγιστο έγκλημα της πίστης στην Ελληνορθόδοξη θρησκεία.

ΣΧΟΛΙΟ 2. Ψαρρός, Βελουχιώτης και Μπακογιάννης

Δημήτρης Ψαρρός. Δολοφονούν και την προτομή του

Σαν σήμερα το 1944, δολοφονήθηκε από το ΕΑΜ ΕΛΑΣ και τους Μαυροσκούφηδες του Άρη Βελουχιώτη ο Συνταγματάρχης Δ. Ψαρρός, Δημιουργός και ηγέτης της Εθνικής αντιστασιακής οργάνωσης 5/42 Συντάγματος Ευζώνων.

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, ο Σύνδεσμος Αγωνιστών του 5/42, με έξοδά του, τοποθέτησε το 1997 ορειχάλκινη προτομή του Συντ/ρχου Δημητρίου Ψαρρού, στη συμβολή των οδών: Λ. Αλεξάνδρας και Πατησίων.

Η ορειχάλκινη προτομή του δολοφονημένου Ήρωα, εκλάπη (όπως και πολλές άλλες) από ατιμώρητο ευπαθή και πουλήθηκε σε μάντρα εμπορίας χαλκού. Εκεί βρέθηκε μετά από συνεχείς αναζητήσεις το 2012 και επιστράφηκε στον Δήμο Αθηναίων προκειμένου να επανατοποθετηθεί στην θέση της και να αποκατασταθεί το μνημείο. Έκτοτε παραμένει στις αποθήκες του Δήμου.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι απλό. Γιατί ο Κώστας Μπακογιάννης, εκλεγείς με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας, δεν φροντίζει για την επανατοποθέτηση της προτομής στην θέση της αλλά συνεχίζει κωλυσιεργεί ακολουθώντας την πολιτική του Γιώργου Καμίνη, θερμού υποστηρικτή κάθε εθνοαποδομητικής πράξης;

ΣΧΟΛΙΟ 3. Αφήστε τις μάσκες και φέρτε Rapid test αντισωμάτων

Οι τρεις δημοφιλέστεροι ΣΗΜΕΡΑ, σύμφωνα με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις

Όταν με το καλό τελειώσει αυτός ο εφιάλτης που μας επέβαλαν να ζούμε και γίνει ο ήρεμος απολογισμός δεδομένων και ενεργειών, ας μην εκπλαγούμε από τις αντιδράσεις του κόσμου εναντίον όσων διαχειρίσθηκαν την επιδημία του COVID -19 στην Ελλάδα. Να μου το θυμηθείτε, η αποκαθήλωση από το βάθρο όπου τους έστησε το σύστημα θα είναι ανάλογη με την τύχη που είχαν τα τερατώδη αγάλματα του Στάλιν. Βίαιη και καταστροφική.

Μέχρι να γίνει αυτό, ας επιχειρήσουμε να διασώσουμε μερικά από τα στοιχειώδη δικαιώματα Ελευθερίας που μας παρέχει το Σύνταγμα και οι νόμοι του Ελληνικού κράτους, τα οποία σήμερα καταπατούν αυτοί που θα έπρεπε να τα προστατεύουν. Και ας υποδείξουμε, ο καθένας με τον τρόπο του στα σχολιαρόπεδα που χρησιμοποιούν τα συστημικά κανάλια και στους καταγεγραμμένους πρόθυμους ρουφιάνους -παρουσιαστές ότι έχει ο καιρός γυρίσματα και πολύ γρήγορα θα χρειαστεί -πιθανόν- να αναζητήσουν ένα άλλο επάγγελμα.

Ως τότε ας θυμηθούμε δεν χαρίζουμε καμία ζωή Έλληνα αδελφού στον θάνατο που σπέρνουν κάποιοι απρόσεκτοι, μη τηρώντας αποστάσεις και μη πλένοντας τα χέρια (τα μόνα χρήσιμα και αναγκαία μέτρα). Και βέβαια ας γνωρίζουμε, αυτό που ουσιαστικά μας αποκρύπτουν. Ότι δηλαδή, οι υγειονομικές βόμβες του πληθυσμού των Ρομά, των εκατοντάδων χιλιάδων Λαθρομεταναστών και Προσφύγων καθώς και όσων δεν έχουν αποκτήσει αντισώματα του ιού που  χρησιμοποιήθηκε για την διασπορά του φόβου, δεν έχουν εκραγεί ακόμη.

Ε. Π. ΜΟΝΟΣ