ΝΑΥΠΛΙΟΝ: Αυτό το δωρεάν tablet ποιος θα το πάρει;

142

Οι Διευθυντές των σχολείων θα υποδείξουν και οι Σχολικές Επιτροπές θα αποφασίσουν πόσα tablet και σε ποιους μαθητές του Δήμου Ναυπλιέων θα μοιραστούν, δωρεάν με πληρωμένη σύνδεση Internet, προκειμένου να μπορούν όλα τα παιδιά να παρακολουθούν τις νέες εκπαιδευτικές διαδικασίες από το σπίτι τους.

Αυτό προκύπτει από σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ναυπλιέων όπου δηλώνεται η πρόθεση της δημοτικής αρχής να σταθεί δίπλα στα παιδιά και στα σχολεία στηρίζοντας τα νέα εκπαιδευτικά δεδομένα που δείχνουν να εισβάλουν βιαίως στην ζωή μας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

«Ζούμε πλέον όλοι μας σε διαφορετικούς ρυθμούς, η εκπαιδευτική μας κοινότητα καλείται να εργάζεται διαδικτυακά και μόνο .

Έχοντας, όμως, πλήρη επίγνωση της δύσκολης οικονομικής κατάστασης πολλών οικογενειών και την αδυναμία μαθητών όλων των βαθμίδων να παρακολουθήσουν, γιατί δεν έχουν στη διάθεσή τους τα ανάλογα μέσα, ο Δήμος Ναυπλιέων και συγκεκριμένα οι σχολικές επιτροπές του Δήμου δίνουν τη δυνατότητα προμήθειας tablet και αγοράς δεδομένων.

Η διαδικασία θα εξελιχθεί μετά από συνεννόηση των διευθυντών των σχολείων , οι οποίοι θα κρίνουν και θα υποδείξουν τον απαραίτητο αριθμό προμήθειας υλικού, με τις σχολικές επιτροπές.

Ο Δήμος Ναυπλιέων στέκεται πάντα δίπλα στα παιδιά και στα σχολεία μας και εκτελεί κάθε χρέος που απαιτεί η ζωή τους.

Μένουμε σπίτι και κάνουν μάθημα ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!»