4ος νεκρός από γρίπη στο Γ.Ν Πύργου. Γενική απολύμανση των σχολείων στο Δήμο Πύργου και λόγω κορωναϊού

135

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων για το Δήμο του Πύργου την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 και Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020.

Ο λόγος είναι για απολύμανση των σχολικών κτιρίων ως μέτρο πρόληψης για τον κορωναϊό. Επίσης ως πρόληψη και για τη γρίπη που άφησε σήμερα τον 4ο νεκρό στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

Ο διεκδικητικός Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος

Δηλώσεις έκανε ο Δήμαρχος Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος :

«Το να προλαμβάνεις είναι ασύγκριτα καλύτερο από το να θεραπεύεις στην Ιατρική. Επειδή υπάρχει μεγάλη ανησυχία στο γενικό πληθυσμό γύρω από την εξάπλωση της ίωσης του Κορωναϊού και επειδή στη χώρα άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα κρούσματα και επειδή έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία στο Μαθητικό πληθυσμό ο οποίος τελεί σε συνθήκες που έχουν αυξημένη πιθανότητα μετάδοσης του Ιού , πρέπει να προβούμε σε διαδικασία απολύμανσης όλων των χώρων που εξελίσσεται η εκπαιδευτική διαδικασία. Σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο αναθέτουμε σε όλους όσους μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά στην πόλη μας, άμεσα ξεκινήσουν σε όλα τα σχολεία την απολύμανση. Ήδη όλα τα σχολεία έχουν προμηθευτεί εδώ και αρκετό καιρό αντισηπτικά τα οποία έχουν τοποθετηθεί στις αίθουσες προς χρήση των μαθητών».

ΠΗΓΗ:   ΕΔΩ y