Το akromolio.gr αναδείχτηκε πρώτο site στην Πελοπόννησο

508

Με περισσότερες από 40.000 μοναδικές επισκέψεις, μέσα σε 24 ώρες, στο θέμα «ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ στις Η.Π.Α-Μεγάλο συλλαλητήριο στη Νέα Υόρκη από τους Έλληνες Ομογενείς», το  https://akromolio.gr/ αναδείχθηκε χθες (5 Μαρτίου 2020) σε πρώτο ενημερωτικό site της Πελοποννήσου, κερδίζοντας την προτίμηση των αναγνωστών.

Σύμφωνα με τα Google analytics το 87,3% των επισκέψεων προήλθε από κινητά τηλέφωνα και οι κυρίαρχες ζώνες ηλικιών ήταν:

από 18-24 ετών το 27,5%,

από 25 έως 35 ετών το 33,5% και

από 35 έως 45 ετών το 15,5%.

Το 45,8% ήσαν γυναίκες και το 54,2% άνδρες.

Επί μεγάλο χρονικό διάστημα, περισσότερο των 6 ωρών, σύμφωνα πάντοτε με τα Google analytics, το site του akromolio.gr δεχόταν περισσότερες από 350 ταυτόχρονες αναγνώσεις από 17 χώρες της υφηλίου. Το 82% των αναγνωστών ήσαν Έλληνες.

Η μοναδική αυτή επιτυχία του akromolio.gr δεν θα ήταν δυνατή αν δεν υπήρχε η εξαιρετικά μεγάλη ευαισθησία των Ελλήνων, όπου γης, για τον κίνδυνο πληθυσμιακής αλλοίωσης που απειλεί την Ελλάδα λόγω της αυξημένης παρουσίας εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών και της απόπειρας εισβολής δεκάδων χιλιάδων άλλων από τον Έβρο και τα νησιά.

Το θέμα που προκάλεσε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, αναφέρεται στο Μεγάλο συλλαλητήριο στη Νέα Υόρκη από τους Έλληνες Ομογενείς κατά της λαθροεισβολείς και μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας  ΕΔΩ