Το «Δίκτυο Πολιτών Αργολίδας», ζητά από τις ΔΕΥΑ να επανασυνδέσουν τα νερά σε όποια σπίτια τα έχει κόψει

129

Με μία εύστοχη και επίκαιρη παρέμβασή του, το νεοσύστατο «Δίκτυο Πολιτών Αργολίδας», απευθυνόμενο στις τέσσερις ΔΕΥΑ της Αργολίδας, ζητά να προχωρήσουν άμεσα και χωρίς προϋποθέσεις στην επανασύνδεση των κομμένων παροχών των οικιακών καταναλωτών.

Η παρέμβαση του “Δικτύου Πολιτών Αργολίδος”, γίνεται σε αρμονία με την πανελλαδική καμπάνια καταπολέμησης της εξάπλωσης του Κοροναϊού που έχει σαν κεντρικό μήνυμα «Μένουμε σπίτι» και αποβλέπει στην ουσιαστική διευκόλυνση των Πολιτών να διαβιώσουν εντός της κατοικίας τους με σωστές συνθήκες υγιεινής.

Συντονιστής του “Δικτύου Πολιτών Αργολίδος” είναι ο γνωστός Αργείος δικηγόρος Δημήτρης Σαλαπάτας.

Δημήτρης Σαλαπάτας

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δίκτυο Πολιτών Αργολίδας

18 Μαρτίου 2020

Προς: ΔΕΥΑΝ, ΔΕΥΑΑΡΜ, ΔΕΥΑΕ, ΔΕΥΑΕΡ

(Δημοτικές Επιχειρήσεις Π.Ε. Αργολίδος)

«Kύριοι,

Τον τελευταίο καιρό βιώνουμε μια πρωτόγνωρη για την πατρίδα μας, κατάσταση έκτατης ανάγκης λόγω του κορωναϊού. Σε αυτές τις ζοφερές μέρες που ζούμε, όλοι πρέπει να δομούμε κοινότητες συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους οικονομικά αδύνατους συμπολίτες μας.

Από πλευρά μας, ως μέλη του “Δικτύου Πολιτών Αργολίδας” στέλνουμε το μήνυμα, κανένα σπίτι και κανένας άνθρωπος, αυτές τις ημέρες, χωρίς νερό. Πρέπει όλοι και οι οικονομικά αδύναμοι, ειδικά τώρα, να έχουν το αυτονόητο δικαίωμα, στην βασικότερη πηγή ζωής που είναι το νερό. Το νερό αποτελεί δημόσιο αναγκαίο αγαθό για να ζήσει ένας άνθρωπος και όχι εμπόρευμα. Γι’ αυτό ζητούμε ΤΩΡΑ το σταμάτημα των διακοπών υδροδότησης και άμεση επανασύνδεση των κομμένων παροχών νερού σε όλα τα σπίτια και στα νοικοκυριά που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς.

Για το “Δίκτυο Πολιτών Αργολίδας”

Δημήτριος Σαλαπάτας

(υπεύθυνος διαχειριστής)

Τηλ. 6932 72 09 73»