Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν πράξη το σύνθημα «Με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες θα ζήσουμε μαζί!» και να τους πάρουν στα σπίτια τους

175

ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ήδη δημοπρατημένη δομή στο Επιτάλιο δεν αφήνει χρόνο για εφησυχασμό. Εάν δε μπορέσουμε να την αποφύγουμε ως Δήμος και γίνουμε ΜΟΡΙΑ, με ότι αυτό συνεπάγεται, τότε πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα.

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ είπε ξεκάθαρα. «Με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες θα ζήσουμε μαζί!» «Καλούμε όλους τους/τις αλληλέγγυους/-ες, τους φορείς της κοινωνίας των πολιτών, τους νέους και τις νέες, και όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες να σταθούν στο πλάι των προσφύγων και μεταναστών».

Καλούμε λοιπόν άμεσα τα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο (Νεολαία -Τοπική Επιτροπή -Βουλευτή Ηλείας), καθώς επίσης και όλες τις παρατάξεις ή ιδεολογικά προσκείμενους σε τέτοιες αντιλήψεις να τοποθετηθούν δημόσια επ’ αυτού χωρίς πάλι τη γνωστή καραμέλα «ναι μεν αλλά».

Πρόσφυγες ΔΕΝ υπάρχουν στην Ελλάδα και με τη σύμφωνη γνώμη του Σ.Τ.Ε εφόσον η Τουρκία δηλώνει και λογίζεται ως «ασφαλής χώρα». Ούτε καν νόμιμοι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ σύμφωνα με όσα επίσημα αναγράφονται και περιγράφονται λεπτομερώς, σε όλους τους Παγκόσμιους Οργανισμούς.

Επειδή λοιπόν και στη μικρή μας κοινωνία υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι, θέλουν να ξεκοκαλίζουν τα ωραία λεφτά που δίνονται αφειδώς στις ΜΚΟ (όλοι γνωρίζουμε ποιοι τις έχουν και ποιοι εισπράττουν από αυτές «σύντροφοι»)  και όλοι οι υπόλοιποι να έχουμε τη τύχη των κατοίκων των νησιών μας, προτείνουμε όλοι αυτοί επίσημα να δηλώσουν το σπίτι τους ως τόπο υποδοχής και να αφήσουν την υπόλοιπη κοινωνία ήσυχη.

Τέλος το «μόνοι στη μάσα και μαζί στο χάος». Τέλος και οι τσάμπα μάγκες!!

Η σιωπή όσων δεν τοποθετηθούν ας κριθεί από την κοινωνία.

Φυσικά όσοι δεν αντιδράσουν προφανώς και συμφωνούν με το κείμενο του ΣΥΡΙΖΑ.
Έρχονται πονηρές μέρες…

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Δημοτική μας παράταξη  θα προτείνει τις επόμενες ημέρες, σε δημόσια εκδήλωση που οργανώνει μια νόμιμη λύση αποτροπής εγκατάστασης παρανόμων μεταναστών στο Επιτάλιο.