Σύμβουλοι του Δήμου Ναυπλιέων δημιούργησαν Ομάδα αλληλεγγύης για Ίρια, Βιβάρι, Κάντια και Δρέπανο

177
Ο Έντυ Μπουζαλάς, στις Καστανιές, όπου μετέβη συμβάλλοντας στην παράδοση των 20 τόνων εφοδίων του Δήμου Άργους Μυκηνών στους φύλακες των συνόρων.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ναυπλιέων Γεώργιος Μπουζαλάς (Εντυ) και Σωκράτης Δωρής, δημιούργησαν μια πολύ χρήσιμη Ομάδα αλληλεγγύης, με σκοπό την εξυπηρέτηση Δημοτών που δεν επιτρέπεται ή δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους. Σκοπός της Εθελοντικής δράσης είναι να τους εξυπηρετεί,  μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, στην προμήθεια και μεταφορά των απαιτούμενων ειδών που έχουν ανάγκη όπως Ψώνια από super market, ψωμί, είδη μαναβικής, φάρμακα κ.λπ.

Η δράση της ομάδας έχει, προς το παρόν, ως πεδίο δράσης τα Ίρια, το Βιβάρι, την Κάντια και το Δρέπανο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Στις δύσκολες στιγμές που παίρναμε σαν χώρα οι δύο εκλεγμένοι σύμβουλοι Γεώργιος Μπουζαλάς (Εντυ) και Σωκράτης Δωρής παίρνουμε την πρωτοβουλία να οργανώσουμε μια ομάδα αλληλεγγύης για τα χωριά Δρεπάνου Ιρίων και Βιβαρίου.

Θα οργανωθεί μια ομάδα από εθελοντές που θα βοηθά μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους με προβλήματα υγείας ή ανθρώπους που δεν επιτρέπεται ή δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους να τους παρέχει μετά από τηλεφωνική επικοινωνία τα απαιτούμενα είδη που μπορούν να έχουν ανάγκη. Ψώνια από super market, ψωμί, είδη μαναβικής, φάρμακα κ.λπ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλεφωνά για να συμμετέχετε στην ομάδα αλληλεγγύης.

Γεώργιος Μπουζαλάς 6948955219

Σωκράτης Δωρής 6977218000

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το τηλέφωνο που θα μπορεί κάθε κάτοικος της περιοχής να παίρνει για να συντονιστεί ο σχεδιασμός της ομάδας αλληλεγγύη.