Σχόλια για κάποιους πολιτικούς του κο…ροναϊού

110

γράφει ο Αντ. Ι. Δραστικός

«ΑΖΑΧ τα κάνει αόρατα»

Οι προηγούμενοι μας έλεγαν τεμπέληδες! Αυτοί μας λένε ανεύθυνους! Ποιους να διαλέξω; Ψευδές το δίλημμα! Ποιους να απορρίψω; Θυμηθείτε την παλιά διαφήμιση «ΑΖΑΧ τα κάνει αόρατα» και έχετε την απάντηση.

Βρε ούστ!

Είχαν τρεις μήνες από την εκδήλωση του Κοροναϊού και δεν έκαναν καμία προετοιμασία. Ούτε μάσκες, ούτε αντισηπτικά, ούτε αντιδραστήρια, ούτε προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ούτε προμήθεια μηχανημάτων για έλεγχο πραγματικών κρουσμάτων. Ούτε… Ούτε… Ούτε… Και αυτά μας τα σερβίρουν σαν προβλεπτικότητα, επιτελικό κράτος και ετοιμότητα αντίδρασης. Βρε ούστ!

Μαζέψτε τον!

Τη μια βγαίνει περιστοιχιζόμενος από μαρκούτσια δημοσιογράφων,με συνθήκες συνωστισμού, και κάνει αυτάρεσκες τηλεοπτικές δηλώσεις για αποφυγή συνωστισμού στα Souper Market. Την επομένη (κάποιος του το ψιθύρισε) κρατάει τους δημοσιογράφους σε απόσταση και μας κάνει δηλώσεις για την αναγκαιότητας της μάσκας, χωρίς ο ίδιος να φοράει. Την μεθεπόμενη, (κάποιος του το ψιθύρισε) φοράει μάσκα και μας λέει πως όλα στην Ελλάδα πηγαίνουν πολύ καλά. Μαζέψτε τον!