Σχολιάζοντας (7 Μαρτίου 2020)

146

Επιλέγει και σχολιάζει…

ο Χάρης Μιχαλακόπουλος

1.Τι πίνουν ρε παιδιά;

Είπε…h Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας Γιώτα Πούλου «Και οι δωρεές που στέλνονται στα σύνορα συμβάλλουν στον εθνικισμό και τη μισαλλοδοξία».

Σχόλιο… Τόσο πολύ έτσουξε το ξεκόλλημα από τις καρέκλες, που έχει παρενέργειες στον εγκέφαλο;

2. Οι Τούρκοι μας το λένε στα μούτρα…

ΕίπεΥπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού

«Στα απέναντι νησιά (σ.σ. ελληνικά) έχουμε τους ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνούμε. Ξέρουμε ποιοι περνάνε. Ναι για τα ελληνικά νησιά μιλάω. Στα πλαίσια της συμφωνίας της 18ης Μαρτίου. Υπάρχουν φίλοι της Διεύθυνσης Αλλοδαπών εκεί. Κανονικοί υπάλληλοι. Γνωρίζουμε ποιοι πέρασαν, πόσοι πέρασαν, μαθαίνουμε το που βρίσκονται, κοιτάμε από πού ήρθαν, όλα αυτά τα βλέπουμε».

ΣχόλιοΔιπλή ανάγνωση. α) Φτύνουν τις Ελληνικές Κυβερνήσεις και αυτοί νομίζουν ότι ψιχαλίζει ή β) απλά λέει κάτι που ξέρουν όλοι ή υποψιάζονται…

 3. Σιγά ρε Γερμαναράδες μη σκίσετε κανένα καλσόν

Είπαν… 1 ελικόπτερο και 20 αστυνομικούς στέλνει το Βερολίνο στη προσπάθεια φύλαξης των Ελληνοτουρκικών συνόρων (σ.σ. δεν τα αναφέρει ως Ευρωπαϊκά σύνορα)

Σχόλιο… Μην ξοδεύεστε …και προπάντων να τους υποδείξετε από ποια μεριά των συνόρων να πάνε μη χάσουν το δρόμο από συνήθεια …τουρκόφιλοι…

4. Γερμανοί -Τούρκοι… κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια

ΕίπανΒΕΡΟΛΙΝΟ -ΜΕΡΚΕΛ: 32 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ για την υποστήριξη της Τουρκίας στην αναβάθμιση της επιχειρησιακής ικανότητας της ακτοφυλακής της (ναι αυτής της ακτοφυλακής που μας «σπρώχνει» εκατοντάδες άτομα την ημέρα στα νησιά μας)

Σχόλιο… Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του και αναγάλλιασε η καρδιά του