Σχολιάζοντας…    (4 Μαρτίου 2020)

170

γράφει και επιλέγει

ο Χάρης Μιχαλακόπουλος

  1. Ο Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος Σαντορινιός σε ρόλο Γραφείου Τύπου του Ερντογάν

Είπε 1: «τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν δημοσιεύσεις σε εφημερίδες και blogs, βίντεο που δείχνουν σκάφη του λιμενικού να απωθούν βίαια βάρκες μεταναστών, στις εν λόγω σκηνές, φαίνεται μάλιστα να γίνεται χρήση βολών εκφοβισμού».

Είπε 2: «οι πρακτικές αυτές είναι ενάντια στο Διεθνές Δίκαιο της θάλασσας και τις Διεθνείς Συμβάσεις»

Είπε 3: «η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός οφείλουν άμεσα να απαντήσουν «αν τηρούνται οι κανόνες έρευνας, διάσωσης και ασφάλειας ή αν έχουμε επιστρέψει στις σκοτεινές εποχές των παράνομων επαναπροωθήσεων».

Σχόλιο:  Δημόσιες τοποθετήσεις από Έλληνες βουλευτές που θα μπορούσαν να είναι άνετα και Τούρκικες δηλώσεις βουλευτών του Κόμματος της «Ελευθερίας» του Ερντογάν ή ακόμα και του κόμματος της «Μεγάλης Ένωσης»  των Γκρίζων Λύκων.

Φτου να μην σας ματιάσουμε!!

  1. ΔΕΝ αγοράζουμε προϊόντα με barcode 868 και 869

Σχόλιο: Νομίζω ότι δεν θέλει πολύ μυαλό ώστε να πάψουμε να ενισχύουμε την οικονομία (άρα το καθεστώς) μιας Εχθρικής Χώρας προς την Ελλάδα. Εάν δε μπορούμε να κάνουμε ούτε αυτό, τότε μάλλον είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Εννοείται ότι και οι επιχειρηματίες πρέπει να πάψουν να τα εισάγουν. (Βασική προϋπόθεση).

  1. Μουσουλμάνος στην Θήβα απειλεί τους Έλληνες

Είπε: «Θα πολεμήσουμε για τα αδέρφια μας στην Τουρκία»!

Σχόλιο: Ο εσωτερικός εχθρός είναι όλοι αυτοί που με το μανδύα του πρόσφυγα έχουν διασκορπιστεί σε όλη την Επικράτεια καθώς και αυτοί οι Ελληνόφωνοι (κόμματα-οργανώσεις-σύλλογοι-ΜΚΟ) που τους στηρίζουν συστηματικά και με μανία ενάντια σε όλους αυτούς που θέλουν να ζήσουν ήσυχα και ειρηνικά στο τόπο που γεννήθηκαν.