Σχολιάζοντας…. (3 Μαρτίου 2020)

94

γράφει και επιλέγει

ο Χάρης Μιχαλακόπουλος

1). Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: «Με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες θα ζήσουμε μαζί!»

Είπαν: «Καλούμε όλους τους/τις αλληλέγγυους/-ες, τους φορείς της κοινωνίας των πολιτών, τους νέους και τις νέες, και όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες να σταθούν στο πλάι των προσφύγων και μεταναστών»

Σχόλιο… Το μαζί σημαίνει θα τους πάρετε σπίτια σας ή σημαίνει ότι εσείς θα ξεκοκαλίζετε τα λεφτά των ΜΚΟ και η υπόλοιπη κοινωνία θα υποφέρει από κάθε καρυδιάς καρύδι που μαζεύτηκε στη Πατρίδα ΜΟΥ (όχι ΜΑΣ-μην μπερδεύεστε) και λιάζετε με δωρεάν κάρτες-σπίτια-ρεύμα και 1002 άλλες ανέσεις;

2) Ο γνωστός Πέτρος Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ ξαναχτυπά ανθ-Ελληνικά

Είπε: καλεί σε γενική εξέγερση των μεταναστών με συλλαλητήρια τα οποία θα πραγματοποιηθούν στη Λέσβο και γενικά σε ολόκληρη την Ελλάδα στις 21 Μαρτίου.

Είπε Νο2: «Θέλουμε ανοιχτά σύνορα. Να απελαθεί ο Μητσοτάκης, όχι οι πρόσφυγες».

Σχόλιο…  Άραγε τελικά υπάρχει κάποια δικαστική αρχή να τον μαζέψει; Για ποιους και πότε ισχύουν διάφορα άρθρα του Ποινικού Κώδικα τελικά;  Υπάρχει θέληση από τη Κυβέρνηση να  κατανοήσει ότι στις Πόλεις μας πλέον υπάρχουν ενεργές βραδυφλεγής βόμβες και κάποιοι εσωτερικοί εχθροί της Πατρίδας τις πυροδοτούν; Τελικά ο κύριος «είμαστε όλοι Πακιστανοί» τι ρόλο παίζει; Follow the money (ακολουθήστε το χρήμα) και όλα θα βρεθούν εύκολα…Πολιτική βούληση υπάρχει;

3). Μια Πατριωτική τοποθέτηση από έναν θεσμικό Έλληνα-Μουσουλμάνο στη Θράκη

Ο τοποτηρητής Μουφτής Κομοτηνής Χαλήλ Τζιχάτ, είπε: «Αν και είναι ένα θέμα που είναι υπεράνω των θρησκευτικών μας καθηκόντων, βλέποντας ανθρώπους που ζουν για χρόνια στην γειτονική χώρα να προσπαθούν να εισέλθουν εντός του ελληνικού εδάφους, κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η Ελλάδα, η πατρίδα μας, κάνει το σωστό και το δίκαιο. Είναι δικαίωμα της Ελλάδας, ως μέλος της ΕΕ, να ενεργήσει κατά τις προβλέψεις των Συνθηκών και εντός του ευρωπαϊκού πλαισίου λειτουργίας, προκειμένου να υπερασπιστεί τα δικαιώματα που σχετίζονται με την διαφύλαξη της ασφάλειας στα εδάφη της».

Σχόλιο… οι Έλληνες Μουσουλμάνοι της Θράκης έχουν περισσότερο μυαλό από τους διάφορους Ελληνόφωνους αριστερούς και κομμουνιστές που στο βωμό της ιδεοληψίας τους, μας έχουν τρελάνει αυτές τις ημέρες στα ανθελληνικά και διεθνιστικά σχόλια και τελικά το μόνο που καταφέρνουν είναι να δείξουν άλλη μια φορά το τι πραγματικά πιστεύουν.

4). Το ΑΚΕΛ Κύπρου δείχνει ξανά το φιλό-Τουρκικό προσωπείο του

Είπαν: «Οι Έλληνες έσφαξαν πιο πολλούς Τούρκους, από όσους Έλληνες έσφαξαν οι Τούρκοι κατά την εισβολή. Ζητάμε συγνώμη»

Σχόλιο: α) Προδότης γεννιέσαι δεν γίνεσαι. β) Σε Κύπρο και Ελλάδα οι κομμουνιστές είναι ίδιοι.

5). Ο  Έλληνας (λέμε τώρα) Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης συνήγορος των ΜΚΟ, των διακινητών και των εποικιστών

Είπε: «Μετά από το φιάσκο και τα αίσχη των ΜΑΤ στα νησιά έχουν θέσει ως προτεραιότητα να ανακτήσουν το δεξιό κοινό σκηνοθετώντας έναν πόλεμο στον Έβρο που μπορεί να καταλήξει σε ανθρωπιστική καταστροφή με την Ελλάδα υπόλογη. Εργαλειοποίηση και σκηνοθεσία».

Είπε Νο2: «Είναι ανόητοι στα Βρασνά, ανόητοι στην Πεντέλη, ανόητοι εδώ, ανόητοι εκεί. Υπάρχει μία κλιμάκωση στην ανοησία, μία κλιμάκωση στο μίσος, μία κλιμάκωση στην σκατοψυχιά».

Σχόλιο…. Πως να σχολιάσεις όλους αυτούς τους απίθανους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ που μπήκαν στη ζωή μας; Έχουν εξαντληθεί οι λέξεις και οι εκφράσεις. Το σίγουρο είναι ότι σιγά-σιγά καθαρίζει η ΗΡΑ από το ΣΤΑΡΙ και ο Πατριωτισμός φουντώνει… Άντε να δούμε….