σχολιάζει ο Αντ. Ι. Δραστικός

Οι ραγιαδισμένοι

Δεν επαναστάτησαν για τον Αρμαγεδώνα που έφεραν οι συστημικοί πολιτικοί στην κοινωνία. Ούτε για τα σχολεία που έκλεισαν χωρίς να έχει προβλεφτεί εναλλακτική, ούτε για τις ζωές που χάνονται λόγω προβλημάτων στους δρόμους, ούτε για τους λαθρομετανάστες που μας έβαλαν μέσα στα σπίτια μας, ούτε για τους βιαστές και τους ληστές που μας μετατρέψαν την ζωή σε επιβίωση. Φροντίζουν μόνο να δίνουν  προαγωγικές εξετάσεις σε κάθε Θεοδωρικάκο και κάθε Μητσοτάκη.

Έτσι, έφτασαν μέχρι και να ξηλώνουν  τα παγκάκια από τις πλατείες, «για λόγους προστασίας των ηλικιωμένων», όπως μας λένε οι ραγιαδισμένοι.

Ο «εγώ πληρώνω»

Τους άφησαν απροετοίμαστους και τους έστειλαν ως πρόβατα επί σφαγή. Γιατροί και νοσοκόμοι, ΕΚΑΒίτες και διοικητικό προσωπικό, χωρίς εκπαίδευση και χωρίς μέσα προστασίας, απέναντι σε ένα αγώνα κατά ενός αόρατου ιού. Πέφτουν θύματα του Κοροναϊού κατά δεκάδες, οι άνθρωποι που έχουν ταχθεί να προστατεύουν τους πολίτες. Όπως οι ίδιοι καταγγέλουν, ακόμη και σήμερα δεν έχουν μάσκες… γάντια… στολές προστασίας. Και φυσικά ούτε πρόνοια χώρων υποδοχής και εξέτασης των πιθανών ασθενών.

Δε βαριέστε! Τα έλυσε όλα ο πρωθυπουργός, με 4 κατοστάρικα που θα τους δώσει, όπως είπε, ως ανταπόδοση του υπερβάλλοντος ζήλου που επιδεικνύουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός του «εγώ πληρώνω».

Τα αποπαίδια

Ξεσπίτωσαν 1.000 αστυνομικούς από τα σπίτια τους και τους έστειλαν να εμποδίσουν την εισβολή των λαθρομεταναστών στον Έβρο. Έκαναν το ίδιο και με 1.000 ακόμη στρατιωτικούς. Και αφού αυτοί επέδειξαν αυτοθυσία και υπέστησαν στερήσεις και θυσίες, τους είπαν ένα «η πατρίδα σας ευχαριστεί» και καθάρισαν.

Να είναι καλά ο Λαός που φρόντισε για τα παιδιά του. Από μπουκαλάκια νερό,  που δεν είχαν (σε επάρκεια) να πίνουν, μέχρι αδιάβροχα και μπότες που δεν είχαν εναλλακτικά για να αλλάξουν. Είναι και αυτοί προστάτες –απροστάτευτοι που δεν δικαιούνται να κουράζονται ή να αρρωσταίνουν»!

Αν έχετε την περιέργεια, σας ενημερώνω ότι σ’ αυτούς δεν θα δοθούν τα 4 κατοστάρικα. Ίσως γιατί, αυτοί είναι τα αποπαίδια.

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Φορτώνουν το δήμο με δάνειο 3.000.000+

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Χάθηκαν 5 ολόκληροι μήνες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών πορεύεται (και θα…

% μέρες πρίν

Συνάντηση 6 χορωδιών στο Άργος

Όταν πριν από τρία χρόνια ο Σύλλογος «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» και η Μικτή Χορωδία…

% μέρες πρίν

Καλές εντυπώσεις από τον Ημιμαραθώνιο Επιδαύριο δρόμο

Ο αναβαθμισμένος ιστορικός Επιδαύριος δρόμος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 ολοκληρώθηκε με επιτυχία…

% μέρες πρίν

Αναγέννηση Πύργου: Έφερε 3 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα

Με επτά μετάλλια, (τρία χρυσά, δύο ασημένια και δύο χάλκινα) επέστρεψε η αποστολή της “Αναγέννησης…

% μέρες πρίν

ΠΥΡΓΟΣ: Συνεχίζονται τα χρήσιμα έργα και σχεδιάζεται το μέλλον

Με έργα προϋπολογισμού περίπου 2.000.000 ευρώ (οι συμβάσεις των οποίων υπεγράφησαν την Τρίτη 14η Μαΐου…

% μέρες πρίν

Συμφωνούμε … διαφωνώντας

γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Τα όσα συμβαίνουν στη γειτονιά μας τις τελευταίες ημέρες είναι αναμφισβήτητα…

% μέρες πρίν