Λεφτά υπάρχουν ΑΜΕΣΑ όταν θέλει ο Υπουργός-Αλλά ΟΧΙ για το ΠΥΡΓΟΣ-ΠΑΤΡΑ

89

Επειδή σε αυτό το τόπο μερικοί θέλουν να μας περνούν για κορόιδα , απλά θέλω να ενημερώσω τους συμπολίτες  μας στη Δυτική Ελλάδα , ότι ο Υπουργός Κωνσταντίνος Αχ. Καραμανλής, ΕΤΡΕΞΕ να εκδώσει τιμολόγιο στις 6 Μαρτίου 2020, με θέμα «Άμεση εντολή πληρωμής δαπάνης 10.988.876,78 ευρώ , που αφορά την πρόσθετη επιδότηση λειτουργίας , για την εξαμηνιαία επιδότηση ……Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος-Τρίπολη Καλαμάτα και κλάδος  Λεύκτρο-Σπάρτη».

Τίτλος έργου: « ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΛΕΟΤΟΥΡΓΙΑΣ……»

Για όσους δεν κατάλαβαν το πνεύμα εξηγούμαι αναλυτικά.

Ο Υπουργός εάν ήθελε, έβρισκε λεφτά ΑΜΕΣΑ και για το δρόμο-φονιά Πύργος-Πάτρα.

 Όπως εν μέσω οικονομικής κρίσης κορωναϊού μια χαρά τα βρήκε όπως βλέπετε για ΑΛΛΟΥ… Για ΑΛΛΟΥ όμως, όχι για εδώ.

Λοιπόν περιμένω να δω τις κινήσεις και να ακούσω πάλι, τις δικαιολογίες των Κυβερνητικών Βουλευτών του Νομού, των Κυβερνητικών Νομαρχιακών και Τοπικών Επιτροπών, των Φιλο-Κυβερνητικών επίσης αιρετών και στελεχών. Τέλος ζητώ από όλους εμάς να γίνουμε πιο διεκδικητικοί απέναντί τους , να πάψουμε να χορταίνουμε με «θα» και «επερωτήσεις» και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ από τους έχοντες (αυτή τη στιγμή) την εξουσία να παράγουν έργο υπέρ της κοινωνίας και όχι υπέρ του κόμματος.

Στο χέρι μας είναι, όσο πιο νωρίς το καταλάβουμε τόσο νωρίτερα θα σταματήσουμε να μετράμε νεκρούς….

Χάρης Μιχαλακόπουλος

Υ.Γ. Υπενθυμίζω ότι πρόσφατα ο Υπουργός διέλυσε τις υφιστάμενες εργολαβίες για το Πύργος-Πάτρα, με ότι σημαίνει αυτό για το έργο….

Χάρης Μιχαλακόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου