κ. Πρωθυπουργέ, με Χρυσά ή μελανά γράμματα θέλετε να σας γράψει η Ιστορία;

144
Χάρης Μιχαλακόπουλος

Γράφει ο Χάρης Μιχαλακόπουλος…

Γεγονός 1: Η Πατρίδα μας δέχεται αυτή τη στιγμή βίαια επίθεση εποικισμού. Οι στολές  παραλλαγής του Τουρκικού στρατού απλά έχουν εξελιχθεί σε ρουχισμό ψευτό-μεταναστών. Οι “Δαναοί” αντί για δώρα προτάσσουν μερικά γυναικόπαιδα ως άλλοθι και ψευτό-δίλημμα για τους έμμισθους εσωτερικούς Εφιάλτες και τις ΜΚΟ.

Γεγονός 2: Η παράλογη απαίτησή σας να προσκυνήσουν όλοι στα νησιά με το ζόρι στέφθηκε με αποτυχία και έκανε ρήγμα μεταξύ της κοινωνίας και του Κράτους.

Γεγονός 3: Ο Έβρος, το Καστελόριζο και τα νησιά του Ανατολικού μας Αιγαίου είναι τα πρώτα σύνορά μας από τον άμεσο κίνδυνο του Τουρκικού επεκτατισμού. Δεν ξεχνούμε όμως ποτέ την επιρροή του Τουρκικού Κράτους σε Σκόπια -Αλβανία.

Γεγονός 4: Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας είναι ακόμα σε όλες τις δημοσκοπήσεις στην πρώτη θέση εμπιστοσύνης του λαού μας.

Γεγονός 5: Στις δύσκολες αυτές ώρες ο Ελληνικός λαός στη συντριπτική του πλειοψηφία απέδειξε ότι το dna του Έλληνα είναι το κυρίαρχο στη πλάση. Ως δια μαγείας οι κάτοικοι των νησιών που έδιωχναν τα ΜΑΤ με τις κλωτσιές πριν 2-3 ημέρες, τώρα, μπροστά στην απειλή του εξωτερικού εχθρού ζητούν t;vra να πολεμήσουν δίπλα-δίπλα. Οι Εθνοφύλακες περήφανα και με χαρά (άλλο ένα ιδιαίτερο χάρισμα του Έλληνα, να πηγαίνει με χαρά και πάθος να υπερασπίσει τη Πατρίδα) δήλωσαν παρών. Ακόμα και αγροτικές ενώσεις και πολλοί ακόμα δηλώνουν στήριξη ουσιαστική και όχι στα λόγια. Από όλη την Ελλάδα, βλέπουμε μέσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κανείς δεν μιλάει πλέον για κόμματα αλλά μόνο για Πατρίδα.

Γεγονός 6 και βασικό: ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. Σε εσάς λοιπόν έκατσε η χρονική συγκυρία αυτών των γεγονότων, που δεν είναι της στιγμής να κάνουμε βαθιές αναλύσεις από ποy προέκυψαν και πως εκκολάφτηκαν και θρέφονται.

Το τρένο της δόξας περνάει μόνο μια φορά μπροστά από τον καθένα. Στους περισσότερους δε περνάει ποτέ.

Στο χέρι σας είναι να γραφτείτε με ΧΡΥΣΑ ή με ΜΕΛΑΝΑ γράμματα στο βιβλίο της Ιστορίας της Πατρίδας μας. Ένα βιβλίο που οι περισσότερες σελίδες του ακτινοβολούν ΔΟΞΑ και στάζουν ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ. Επίσης καταγράφουν και τους ΔΕΙΛΟΥΣ και τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

Σφραγίστε τώρα -άμεσα χερσαία και θαλάσσια σύνορα χωρίς αναστολές.

Μετακινήστε όλους τους ήδη υπάρχοντες σε απομονωμένα νησιά ή καράβια εν πλω.

Κόψτε άμεσα όλες τις παροχές σε όλους αυτούς και φροντίστε να το μάθει άμεσα η Ε.Ε, ο ΟΗΕ, η ΔΟΜ και όλοι οι οργανισμοί -Κυβερνήσεις και φορείς σε όλο το πλανήτη.

Διώξτε ΧΘΕΣ όλες τις ΜΚΟ.

Απομονώστε τις εσωτερικές -προδοτικές -ανθελληνικές φωνές και οργανώσεις.

Κάντε λοιπόν μια επανεκκίνηση του θέματος και δώστε στο λαό ένα αίσθημα ασφαλείας.

Να είστε σίγουρος ότι ο λαός θα σας ανταμείψει για πολλά -πολλά χρόνια  και στις κάλπες και στην υστεροφημία σας. Όπως είδατε ο Ελληνικός λαός για τη Μακεδονία μαζεύτηκε κατά εκατομμύρια, ενώ για άλλα θέματα (οικονομικά -ασφαλιστικά -κομματικά κλπ) δεν ξεσηκώνεται. Τη Πατρίδα του τη βάζει πάνω από όλα και αυτό το αποδεικνύει κάθε φορά που χρειάζεται. Πάψτε να ακούτε το αριστερό «συρφετό» που εσείς επιλέξατε στο στενό σας κύκλο, αυτοί ποτέ δεν είχαν ίχνος Ελλάδας και Πατρίδας μέσα τους.  

Εσείς λοιπόν έχετε και τα γένια και τα χτένια που λέει ο λαός…. ΤΟΛΜΗΣΤΕ….