Κοιτάμε αλλά … δεν βλέπουμε!

511

1. Προς κυβερνητικά παπαγαλάκια …

Πέτσας

«Τα σύνορα είναι σφραγισμένα» μας λένε κάθε τόσο κάποια κυβερνητικά παπαγαλάκια, προβάλλοντας συγχρόνως την αποφασιστικότητα και την αποτελεσματικότητα του Κυρ. Μητσοτάκη.

Δεν θα γίνω κακός αν αναρωτηθώ δημοσίως «πως είναι σφραγισμένα αφού ήδη πέρασαν 400 στον Έβρο και 2.000 στα νησιά, μέσα σε δύο ημέρες»;

2. Κάποιοι λάθρο έχουν τα μέσα!

Μηταράκης

«Όποιος περνά από τα σύνορα του Έβρου λαθραία, συλλαμβάνεται, παραπέμπεται σε δίκη και καταδικάζεται σε 4 χρόνια φυλακή και 10.000 ευρώ πρόστιμο» μας λένε στις ειδήσεις.

Στις ίδιες ειδήσεις ακούμε ότι, όποιοι περνάνε λαθραία στα νησιά, ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ και ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ. Αντιθέτως, έστειλαν ένα μεταγωγικό σκάφος για να τους φιλοξενήσει και τους προσφέρουν τροφή και ιατρική φροντίδα.

Τι συμβαίνει; Στο κόμιστρο των διακινητών συμπεριλαμβάνεται και ρήτρα «ευνοϊκής μεταχείρισης»;

3. Εσείς Καμίνη… Εμείς Καιρίδη!

Καμίνης

Ο Καμίνης, επιβλήθηκε στο ΠΑΣΟΚ, από το πουθενά και με τη συμπαράσταση του αυτοαποκαλούμενου δημοκρατικού τόξου μας κατσικώθηκε σαν Δήμαρχος Αθηναίων (στην αρχή) και σαν βουλευτής τώρα. Κανένας δεν γνωρίζει πια είναι η δύναμη που τον επέβαλε στην Φώφη.

Ο Καιρίδης, επιβλήθηκε στην Νέα Δημοκρατία, επίσης από το

Καιρίδης

πουθενά, με τη συμπαράσταση όλου του Μητσοτακικού κυκλώματος, σαν βουλευτής και άτυπος εκπρόσωπος του νέου προσώπου του τ. κεντροδεξιού κόμματος. Κανένας δεν γνωρίζει ποια είναι η δύναμη που τον επέβαλε στον Κυρ. Μητσοτάκη.

Κοινός τόπος και για τους δύο είναι οι Εθνοαποδομητικές τους θέσεις, η προβολή τους από τα κανάλια και η ομπρέλα προστασίας που τους παρέχουν οι παρατρεχάμενοι των ηγεσιών τους.

Βλέπετε κάτι περίεργο σ’ αυτά ή πρόκειται περί συμπτώσεων;

ΠΗΓΗ: https://koinosparanomastis.blogspot.com/2020/03/blog-post_4.html#more