Υπάρχουν και Ιατροί που τους αρμόζουν δυστυχώς, άλλες χειρονομίες από τα μπαλκόνια

123
Χάρης Μιχαλακόπουλος

Γράφει ο …Χάρης Μιχαλακόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου Ηλείας- Επικεφαλής Παράταξης ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ

Το άρθρο αυτό το αφιερώνω στο 99% του προσωπικού του ΕΣΥ και άλλων όμως επαγγελμάτων -λειτουργημάτων (Στρατιωτικοί κλπ) που αυτή τη στιγμή αντί να “αυνανίζονται” με Σταλινικές ιδεοληψίες, όπως κάνουν οι “βολεμένες” μειοψηφίες, φυλάνε Θερμοπύλες σε Έβρο -νησιά -Νοσοκομεία για να μπορούν μερικοί γραφικοί να τους εγκαλούν κιόλας!!!  

Δυστυχώς εν μέσω χιλίων προβλημάτων που βαδίζει η χώρα υπάρχουν και οι αμετανόητοι με βλάβη στον εγκέφαλο που εμμονικά  επιμένουν σε διχασμό.

Κάθε θέμα -κάθε ανακοίνωση υποχρεωτικά έχει μέσα τη καραμέλα: Μπλα-μπλα-μπλα ….ακροδεξιά …μπλα-μπλα-μπλα.

Λαθρομετανάστευση; μπλα-μπλα-μπλα- ακροδεξιά ….μπλα-μπλα-μπλα

Κοροναϊός; Μπλα-μπλα-μπλα- ακροδεξιά …μπλα-μπλα-μπλα

Έβρος; Μπλα-μπλα-μπλα- ακροδεξιά ….μπλα-μπλα-μπλα

Λέσβος; Μπλα-μπλα-μπλα- ακροδεξιά …μπλα-μπλα-μπλα

Κοιμούνται και ξυπνάνε και τους φταίει για όλα πάντα κάτι στα «δεξιά» τους.

Τους φαντάζομαι να τσακώνονται το πρωί  με το δεξιό μάτι της κουζίνας, με το δεξιό ντουλαπάκι στο νιπτήρα στο μπάνιο, με τη δεξιά τσέπη τους (καλά σε αυτό δεν ορκίζομαι) κλπ κλπ κλπ.

Η γραφικότητα πραγματικά εκτός από γελοία είναι και επικίνδυνη όταν οι εμμονές οδηγούν στον να διοργανώνεις πορείες (εν μέσω απαγόρευσης συναθροίσεων για λόγους πανδημίας, όπως οι ίδιοι παραδέχονται στην ανακοίνωση τους), στο πιο «πονεμένο» νησί μας, τη στιγμή που σε αυτό μόνο οι λαθρομετανάστες είναι περισσότεροι από τους μόνιμους κατοίκους και δεν υπάρχει ούτε ίχνος ατομικής υγιεινής φροντίδας από τους ίδιους.

Τέλος πιστεύω ότι όλους αυτούς τους «εκλεγμένους» που στη κοινωνία αντιστοιχούν σε 0,…%  θα τους ανεχόμαστε, όσο όλοι οι υπόλοιποι απέχετε από σωματειακές κλπ διαδικασίες. Το αποτέλεσμα είναι σε κάθε εκλογές ενός ταξικού κλάδου να συμμετάσχουν ελάχιστοι και μετά να λέμε γιατί εκλέγονται οι “γραφικοί” και “επικίνδυνοι” όπως βλέπουμε μετά από τις ενέργειες και τις ανακοινώσεις τους.

Δείτε εδώ απόσπασμα από την ανακοίνωση –ντροπή της Ένωσης Ιατρών ΕΣΥ Λέσβου.. για κοροναϊό και για την κατάπτυστη πορεία εν μέσω πανδημίας:

«Επικίνδυνες για τη δημόσια τάξη στη Λέσβο, δεν είναι οι ειρηνικές διαδηλώσεις κατά του φασισμού, αλλά οι ακροδεξιές συμμορίες που εδώ και καιρό απειλούν, βιαιοπραγούν και καίνε ανενόχλητες».

Το υπογράφουν οι παρακάτω στους οποίους αφιερώνω το χαιρετισμό της κεντρικής φωτογραφίας.

ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΛΕΣΒΟΥ

Μυτιλήνη, 17 Μαρτίου 2020

Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γραμματέας

Ζάμπρας Αλέξανδρος                                  Μαρίνος Νικόλαος