Ο Βασίλης Γεώργαρης Πρόεδρος στον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου

117

Ο Εμπορικός σύλλογος Κορίνθου με ανακοίνωσή του είχε καλέσει όλα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου για συμμετοχή την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 ,στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου ,καθώς και αντιπροσώπων στις Ομοσπονδίες Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Ν/Δ Ελλάδος και Ο.Ε.Β.Ε Ν.Κορινθίας.

Στις εκλογές που έγιναν τα αποτελέσματα ήταν:

Γεώργαρης Βασίλης 138

Οικονόμου Χριστίνα 122

Κελαθανασίου Ευαγγελία 97

Νίκος Μπούφης 69

Σπύρου Παναγιώτης 68

Γκρούτσης Ανέστης 61

Μπούφης Βαγγέλης 55

Μπανιάς Σπύρος 53

Ναλμπαντής Δημήτρης 49

Δάφνη Μποζίκη Βασιλική 44

Κωστούρου Θεώνη 26

 Και για την ΟΕΣΠ οι τρεις που εκλέχτηκαν είναι οι:

Γεώργαρης Βασίλης 145

Οικονόμου Χριστίνα 106

Κελαθανασίου Ευαγγελία 88

 Ο Πρόεδρος  Βασίλης Γεώργαρης μετά το τέλος της διαδικασίας έκανε την εξής δήλωση:

«Aγαπητοί φίλοι έμποροι,

Η φετινή εκλογική διαδικασία για τον εμπορικό σύλλογο Κορίνθου υπήρξε καθοριστική, σε μια εποχή τόσο δύσκολη, καθώς ο εμπορικός κόσμος πλήττεται καθημερινά από την έλλειψη ρευστότητας στην αγορά. Εμείς σαν νέο Δ.Σ. και εγώ προσωπικά από τη θέση του Προέδρου, θα ήθελα να σας εγγυηθώ ότι θα συστρατευτούμε όλοι στην κοινή προσπάθεια για αντίσταση στον κρατικό ισοπεδωτισμό και την αδυσώπητη πολιτική της τρόικας, που έχει οδηγήσει σε μαρασμό την τοπική οικονομία και κατ΄ επέκταση έχει μειώσει την εμπορική κίνηση.

Αυτό που χρειάζεται είναι αφενός να πιστέψουμε όλοι εμείς ότι μπορούμε να βελτιώσουμε τα πράγματα για τους εμπόρους της πόλης μας και αφετέρου να πείσουμε το καταναλωτικό κοινό να μας εμπιστευτεί. Σας ευχαριστώ για τη ψήφο εμπιστοσύνης που μου δώσατε αρχικά εσείς, στέλνοντας με στο Δ.Σ. και στη συνέχεια οι συνυποψήφιοι μου, εκλέγοντας με στη θέση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου και σας υπόσχομαι ότι προτεραιότητα μου θα είναι η ενότητα στον εμπορικό κόσμο της Κορίνθου και η ενίσχυση της τοπικής εμπορικής κίνησης.

Τέλος, θα ήθελα να καλέσω και τους φίλους εμπόρους που δεν είναι μέλη του συλλόγου μας, να έρθουν κοντά στο νέο Δ.Σ., να μας γνωρίσουν, να ακούσουν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μας και να μας πουν τις δικές τους ιδέες, ώστε να συμπορευτούμε στην προσπάθεια για το καλό και την ευημερία όλων των εμπόρων της πόλης μας».

O Πρόεδρος του Ε.Σ.Κ.
Βασίλης Γεώργαρης