Επανασύνδεση νερού και ρεύματος. Πραγματικά μέτρα στήριξης των αδύναμων Δημοτών με πρωτοβουλία Κωστούρου

299

Δεν περιορίσθηκε στην ανακοίνωση για άμεση επανασύνδεση της παροχής νερού στους καταναλωτές της ΔΕΥΑΝ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλίου), ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος αλλά προχώρησε ακόμη περισσότερο. Με παρέμβασή του, σε ΔΕΔΔΗΕ και ΚΕΔΕ, ζητά «την επανασύνδεση όλων των παροχών ηλεκτρικού ρεύματος που έχουν διακοπεί τον τελευταίο χρόνο και σε διακοπή οποιουδήποτε διακανονισμού τρέχει».

Η σχετική επιστολή που απέστειλε, σήμερα Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος σε ΔΕΔΔΗΕ και ΚΕΔΕ καλεί τους οργανισμούς να συστρατευτούν στηρίζοντας την πανελλαδική εκστρατεία «Μένουμε Σπίτι», και προτείνει την επανασύνδεση όλων των παροχών ηλεκτρικού ρεύματος που έχουν διακοπεί τον τελευταίο χρόνο και σε διακοπή οποιουδήποτε διακανονισμού τρέχει.

Συγκεκριμένα η επιστολή ανέφερε τα εξής:

«Αξιότιμοι κ. κ.

Έχοντας επίγνωση της δύσκολης κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας και ευθύνη απέναντι στους πολίτες, από τη θέση που βρισκόμαστε ο καθένας μας, σας καλώ να συστρατευθούμε μαζί για την όσο δυνατόν μεγαλύτερη βοήθειά μας και προστασία μας στους συμπολίτες μας.

Συγκεκριμένα προτείνω την επανασύνδεση όλων των παροχών ηλεκτρικού ρεύματος που έχουν διακοπεί τον τελευταίο χρόνο και σε διακοπή οποιουδήποτε διακανονισμού τρέχει, προκειμένου να αποφευχθούν συνέπειες αρνητικές.

Σύμφωνα πάντα και με τα μέτρα της πολιτείας, σας ζητώ μέχρι το Σεπτέμβριο να ισχύσουν οι παραπάνω προτάσεις μου, και με την ευχή μέχρι τότε να έχουμε ξεπεράσει τους σημερινούς κινδύνους της δημόσιας υγείας, να δείτε εκ νέου την όλη διαχείριση του θέματος.

Σας ευχαριστώ και προσμένω τη θετική σας απάντηση».

Δημήτρης Ι. Κωστούρος

Δήμαρχος Ναυπλιέων