Ποιος και γιατί οργάνωσε, τώρα, την εξέγερση των παρανόμων στην Λέσβο

364

Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Τα συστημικά ΜΜΕ αναφέρθηκαν στην εξέγερση των 2.000 Αφγανών που έγινε στην Λέσβο περίπου έτσι:

«Εισέβαλαν στο χωριό αιτούντες άσυλο. Επειδή δεν είχαν σύγχρονο σύστημα επικοινωνίας, ενημέρωσαν με φωτιές τους συγγενείς τους στα Μικρασιατικά παράλια ότι έφτασαν στο χωριό και τους περιμένουν. Οι κάτοικοι της Μόριας τους υποδέχθηκαν με κωδωνοκρουσίες. Οι αστυνομικές δυνάμεις, που αγνοούσαν τη γλώσσα τους, προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με σήματα καπνού».

Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Ας ξαναγράψουμε, τώρα, την είδηση με ηρεμία και σωστά.

Τα συμφέροντα της κυβέρνησης και των εξωκυβερνητικών ήταν κοινά. Προετοιμάσθηκε μια δυναμική διαμαρτυρία, με σχέδιο και στόχο (περιορισμένο αυτή τη φορά) να μετρήσουν τρόπους και απόφαση αντίδρασης μηχανισμών και κατοίκων και Ελληνικής κοινωνίας.

Έβγαλαν τα συμπεράσματά τους και θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, τους προσεχείς μήνες.

Απ’ ότι είδαμε, εμείς που είμαστε στην απ’ έξω, δεν υπήρξε ή δεν εφαρμόσθηκε επιχειρησιακό σχέδιο ικανό να ανασχέσει την προέλασή τους. Σταμάτησαν, όπου σταμάτησαν, γιατί ήθελαν να σταματήσουν.

Δεν υπήρξε πολιτική βούληση ακαριαίας αντιμετώπισης (Ή αιφνιδιάσθηκαν ή τους βόλευε).

Δεν υπήρξε ενεργός αντίσταση των κατοίκων (Ή έχουν συμβιβαστεί ή έχουν φοβηθεί).

Η κατάληψη δημοσίων κτηρίων σταμάτησε στο κοινοτικό κατάστημα της Μόριας και η απόπειρα απόκτησης οπλισμού, με απόσπαση από τον ΜΑΤατζή ήταν πρωτοβουλία της όμορφης νεαρής Αφγανής και όχι του συνόλου των εξεγερμένων.

Η παρακείμενη στρατιωτική μονάδα τέθηκε μεν σε επιφυλακή, αιωρείται όμως το ερώτημα αν έχουν εντολές να αποφύγουν την εμπλοκή παραδίδοντας τον οπλισμό τους όπως οι δύο στρατιωτικοί στον Έβρο.

Οι συστημικοί δημοσιογράφοι, ανά την Ελλάδα, αποδείχθηκαν άξιοι της εκπαίδευσης και του μισθού τους. Αν δεν υπήρχε το διαδίκτυο θα πιστεύαμε ότι γίνεται πρόβα για κάποια υπερπαραγωγή του Χόλυγουντ με μεγάλο επενδυτικό μπάτζετ.

Εις ότι με αφορά, εκτιμώ ότι τώρα το σύστημα θα εντείνει την προπαγάνδα περί ανάγκης διάχυσης των λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα, με παράλληλη διοχέτευση άφθονου χρήματος σε εξωνημένους αιρετούς, επιχειρηματίες και κομματικούς. Βλέπετε, προετοιμάζονται για την υποδοχή των νέων 100.000 που θα εισβάλουν από τον Μάρτιο μέχρι το τέλος του 2020.

Αυτή τη φορά οι φωτιές μπήκαν έξω από τη δομή της Μόρια.

Μπορεί να υπάρξει ανάσχεση των εξελίξεων, που έχουν συμφωνηθεί εις βάρος της Ελλάδας και του Ελληνισμού; Πιστεύω ΝΑΙ! Αρκεί  να χτυπηθεί το σύστημα εξουσίας στο αδύναμό του σημείο. Αδύναμο σημείο του συστήματος εξουσίας, που υποθάλπει όλη αυτή την εφιαλτική κατάσταση η οποία γιγαντώνεται όλο και περισσότερο, είναι η στελεχική (πολι-επίπεδη) πολιτική ραχοκοκαλιά του “κόμματος των πολιτικών κομμάτων” και τα συνεργαζόμενα γιουσουφάκια της δημοσιογραφίας. 

Ιδού λοιπόν η Ρόδος… ιδού και το πήδημα (με την έννοια του άλματος).

Σημείωση: Διατηρώ άσβεστη την ελπίδα ότι ο λαός μας δεν προσαρμοσθήκαμε στις ΛΟΑΚΤ κυβερνητικές επιλογές και, πλέον, έφτασε να προτιμάει το πήδημα (με την σεξουαλική έννοια).